• voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • ook bezorging op zaterdag

Chauffeur huis-aan-huis inzameling

Voor onze groeiende organisatie met een enthousiast team zijn wij op zoek naar

Chauffeur huis-aan-huis inzameling

Hoeksema’s Regionale Milieudiensten (HRM) is een regionaal familiebedrijf in Grootegast met zo’n 70 medewerkers, dat landelijk opereert.

HRM plaatst, wisselt en haalt portaalcontainers en ontvangt het gebrachte afval. Diverse afvalstromen worden verwerkt met eigen sorteerband en vervolgens getransporteerd naar de eindverwerkers. Daarnaast beheert HRM de milieustraat en zamelt regionaal huis-aan-huis afval in voor de Gemeente Westerkwartier. Dit alles met zo’n 30 vrachtauto’s en een groot machinepark.

Wat zoeken we:

Voor de regionale huis-aan-huis inzameling zoeken wij een chauffeur met minimaal drie jaar werkervaring, in bezit van een CE rijbewijs en ervaren met het rijden met een aanhanger. Iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Hoeksema’s Regionale Milieudiensten zamelt in opdracht van de Gemeente Westerkwartier het huisvuil in. Inwoners van de gemeente kunnen elke week het huisvuil langs de kant van de weg zetten en door middel van onze unieke inzamelauto kunnen we negen deelstromen in een keer meenemen. Deze deelstromen bestaan onder andere uit plastic, papier, metaal, flessen, kleding etc. Jij en je drie collega’s zorgen ervoor dat het huis-aan-huis afval, vanuit de Tweemat in Grootegast, volgens een vaste inzamelroute, dagelijks wordt ingezameld in diverse delen in de gemeente. Je bent verantwoordelijk voor je collega’s en en staat in nauw contact met de planner.

Wat kunnen wij je bieden

• Een fulltime functie van 32-40 uur, werkdagen van 8.00-17.00 uur;
• Half jaar contract, met uitzicht tot vast;
• Een verantwoordelijke functie in een professionele organisatie.

Ben jij iemand die enthousiast en flexibel is, goed in teamverband kan werken en op zoek is naar een uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reacties kun je sturen naar info@hrmcontainers.nl.

HRM Nederland - Chauffeur huis-aan-huis inzameling
© 2020-2021 Reclamebureau RAM