• voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • ook bezorging op zaterdag

Afval containers huren in Veendam

Afval containers huren in Veendam

Bij HRM containers hebben we voor elk afval vraagstuk in Veendam een oplossing! Bij ons familiebedrijf HRM kunt u als particulier of bedrijf terecht voor containers in verschillende maten en kuub, van 3m³ tot 40m³. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers voor u af in de smalste straten van Veendam. U bestelt de door u gekozen container voor 16.00 uur voor een snelle levering de volgende dag óf u kiest een aangewezen datum en dagdeel wat u uitkomt. Zo makkelijk is het. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat u er geen omkijken naar heeft. Dat betekent dat we na het huren van de container er ook voor zorgen dat hij wordt opgehaald én op een duurzame manier uw afval wordt verwerkt. Zo heeft u een stressfactor minder, en kunt u zich  focussen op andere belangrijkere zaken. Tevens draagt u zo bij aan een stap naar een circulaire economie. 

Afvalcontainers huren voor particulieren en bedrijven in Veendam

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Veendam. Bent u bijvoorbeeld uw woonkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heeft u een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers u graag van dienst.

Afvalcontainers huren in Veendam

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Daar waar afval voor u haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking.

Verhuur van afvalcontainers in Veendam

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat u nodig heeft voor uw afval. 

Open container voor afval huren in Veendam

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Veendam.

Gesloten container voor afval huren Veendam

Als u een container nodig heeft voor in de stad Veendam wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet u zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is uw puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Veendam.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval Veendam

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft uw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Veendam? Bij HRM kunt u deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor u op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Veendam.

Container huren in Friesland, Hoogezand of Groningen

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Friesland, Hoogezand en Groningen. Klik hier voor meer info over containers huren in de andere regio’s: Container huren Friesland, Container huren in Hoogezand, Container huren in Groningen.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers voor afval in Groningen, Hoogezand, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan: 

  1. Milieustraat
  2. Inzameling
  3. Hoeksema transport
  4. Afvalverwerking
© 2020-2021 Reclamebureau RAM