Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Afval containers huren in Veendam

Bij HRM containers hebben we voor elk afval vraagstuk in Veendam een oplossing! Bij ons familiebedrijf HRM kun je als particulier of bedrijf terecht voor containers in verschillende maten en kuub, van 3m³ tot 40m³. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers voor je af in de smalste straten van Veendam. Je bestelt de door jouw gekozen container voor 16.00 uur voor een snelle levering de volgende dag óf je kiest een aangewezen datum en dagdeel wat jou uitkomt. Zo makkelijk is het. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Dat betekent dat we na het huren van de container er ook voor zorgen dat hij wordt opgehaald én op een duurzame manier jouw afval wordt verwerkt. Zo heb je een stressfactor minder, en kun je je focussen op andere belangrijkere zaken. Tevens draag je zo bij aan een stap naar een circulaire economie

Afvalcontainers huren voor particulieren en bedrijven in Veendam

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Veendam. Ben je bijvoorbeeld jouw woonkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heb je een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers je graag van dienst.

Afvalcontainers huren in Veendam

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Daar waar afval voor jou haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking.

Verhuur van afvalcontainers in Veendam

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat je nodig hebt voor jouw afval. 

3m3 container
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
Meest gekozen
6m3 container
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 container
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 (gesloten) container
Afmetingen
Gesloten
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
Bouw & Sloopafval Bestel € 465,00
Beste koop
12m3 container
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats

Open container voor afval huren in Veendam

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Veendam.

Gesloten container voor afval huren Veendam

Als u een container nodig heeft voor in de stad Veendam wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet je zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is jouw puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Veendam.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval Veendam

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft jouw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Veendam? Bij HRM kun je deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor je op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Veendam.

Container huren in Friesland, Hoogezand of Groningen

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Friesland, Hoogezand en Groningen. Klik hier voor meer info over containers huren in de andere regio’s: Container huren Friesland, Container huren in Hoogezand, Container huren in Groningen.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers voor afval in Groningen, Hoogezand, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan: 

  1. Milieustraat
  2. Inzameling
  3. Hoeksema transport
  4. Afvalverwerking

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail