Hoeksema's Regionale Milieudiensten
 • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Eenvoudig en Goedkoop een grofvuil container huren

Heb je een efficiënte oplossing nodig voor het afvoeren van je grofvuil? Zoek niet verder! HRM Containers is je betrouwbare partner voor het huren van grofvuil containers. Of je nu bezig bent met een kleine renovatie of een grootschalige opruiming, wij bieden containers aan in diverse maten die perfect bij je project passen.

Eenvoudig een Grofvuil Container Huren

Het huren van een grofvuil container bij HRM Containers is heel simpel. Reserveer eenvoudige online, en de container wordt op het door jou aangegeven tijdstip en locatie geleverd. Wij bieden containers aan van 3m³ tot aan 10m³, met de meestgebruikte 6-kuubs grofvuil container daar tussenin, zodat je de perfecte maat container kunt kiezen voor je klus.

Wat mag er wel en niet in een Grofvuil Container?

Grofvuil is afval dat te groot, te zwaar of te omvangrijk is voor reguliere afvalbakken. Hieronder vind je een overzicht van wat wel en niet is toegestaan in onze grofvuil containers:

Wel toegestaan:

 • Grofvuil (huisraad en meubilair)
 • Bouw en sloopafval
 • Puin / Steenachtig materiaal (bij container > 12m³ max. 20%)
 • Kunststoffen, plastics en isolatiematerialen (max. 10%)
 • Sloophout / afvalhout
 • Metalen (ferro en non-ferro)
 • Zand (max. 5%)
 • Vloerbedekking (max. 10%)
 • Dakleer
 • Matrassen
 • Landbouwfolie

Niet toegestaan:

 • Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal
 • Gevaarlijk afval / klein chemisch afval
 • Accu’s (bijtende of irriterende stoffen)
 • Koelkast / vriezer
 • Grond
 • Autobanden/ Trekkerbanden, Technisch rubber
 • Niet recyclebaar afval
 • Zakken huisvuil

De kosten van een Grofvuil Container – goedkope all in tarieven.

Bij HRM Containers zijn we transparant over de kosten van een grofvuil container. Het huren van een grofvuil container is al mogelijk vanaf €210,-. De prijs wordt bepaald op basis van het formaat grofvuil container dat je nodig hebt. Een grotere grofvuil container kan voordeliger uitpakken in vervoerskosten omdat je minder containers nodig hebt voor het project. Verstandig om dus goed de te verwachten hoeveelheid afval in te schatten. Wij werken met all-in tarieven, we willen voorkomen dat je achteraf voor verassingen komt te staan.

Huurperiode: Van 1 Dag tot 2 Maanden en Langer

HRM Containers biedt flexibele huurperiodes voor je grofvuil container. Standaard is er een huurperiode van 6 weken inbegrepen bij het all-in tarief. Heb je de container voor een langere periode nodig? Dat is mogelijk! Neem even contact op met ons, je spreekt meteen een persoon. Dan regelen we meteen precies datgene wat je nodig hebt. Wij denken in mogelijkheden voor je, niet in standaard oplossingen – dat is het persoonlijke van HRM containers. Of je nu een grofvuil container voor slechts 1 dag of voor 2 maanden en langer nodig hebt, wij bieden een passende oplossing.

Voordelen van Grofvuil Afvoeren met HRM Containers

Het correct scheiden en afvoeren van grofvuil draagt bij aan een beter milieu. Onze containers helpen je op een verantwoorde manier je afval te scheiden en af te voeren. Daarbij zijn onze containers beschikbaar in verschillende maten, waardoor je altijd een formaat vindt dat bij je project past. Waar het voor jou grofvuil wordt, begint het voor ons: Wij recyclen zo veel mogelijk van hetgeen wat je afvoert. Om hier weer nieuwe bruikbare grondstoffen van te maken. Zo dragen we met elkaar bij aan een circulaire economie.

Grofvuil Container huren in Groningen en omstreken

Woon je in Groningen en ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het afvoeren van grofvuil? Dan ben je bij HRM Containers aan het juiste adres! Wij maken het huren van een grofvuil container in Groningen eenvoudig en betaalbaar. Of het nu gaat om een verbouwing, een grote schoonmaak of het opruimen van een erf, onze grofvuil containers zijn geschikt voor diverse soorten afval. Met een breed scala aan containerformaten, bieden wij altijd een container die past bij jouw project. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering en ophaling van de container, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Ontdek de transparante kosten en de uitstekende service van HRM Containers en ervaar het gemak van een grofvuil container huren in Groningen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je adviseren door onze ervaren medewerkers!

Grofvuil 3m3
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
€ 255,00
Nu bestellen
Meest gekozen
Grofvuil 6m3
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
€ 360,00
Nu bestellen
Grofvuil 10m3
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
€ 465,00
Nu bestellen

Onze Werkwijze

Wij leveren de grofvuil container op de gewenste locatie, waarna je deze kunt vullen met je grofvuil. De container mag tot 6 weken op locatie blijven staan. Ben je eerder klaar? Dan kunnen wij de container eerder ophalen. Na het ophalen wordt je afval gescheiden en verwerkt bij een van onze verwerkingslocaties, waarna het verder hergebruikt kan worden.

Contact

Heb je nog vragen of wil je direct een grofvuil container huren? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel naar ons servicenummer. Ons ervaren team staat klaar om je te assisteren.

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
HRM Nederland
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail