Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Containers huren in Oldekerk

Op zoek naar een container om grotere hoeveelheden afval af te voeren? Dan ben je bij HRM containers, vlakbij, aan het goede adres! Containers huren doe je gewoon om de hoek in Oldekerk. Containers voor zowel particulieren als voor bedrijven. HRM is een familiebedrijf waar nuchterheid en persoonlijkheid voorop staat. Dat merk je al bij het huren van containers. Alle soorten en maten containers zijn standaard op voorraad. Van de ”allerkleinste” 3-kuubs bakken voor de allerkleinste ruimten tot de 40m³ containers. U kiest uw gewenste container(s), wij leveren. Voor 16.00 besteld? Dan staat de container er de volgende dag al! Tenzij je dit liever op een andere dag wil natuurlijk. 

Allemaal makkelijk en persoonlijk, zoals u dat mag verwachten van HRM. Is de container gevuld? Dan kun je ontspannen en start je bijdrage aan de circulaire economie. Al het afval gaat het afvalverwerkingsproces in om zo veel mogelijk herbruikt te worden.

Containers in Oldekerk voor zowel particulieren als bedrijven

Of je nu een groot bedrijf bent of de tuin aan het verbouwen, een verbouwing of grond aan het afvoeren bent. Of een nieuwe keuken plaatst, waarbij van de oude keuken veel afval komt. In alle gevallen is HRM containers je graag van dienst om het afval met de juiste containers af te voeren. Daarin denken we ook graag mee. Ook bijvoorbeeld bij het klussen aan de tuin kan veel afval vrij komen waar containers perfect voor geschikt zijn. Denk aan het afvoeren van grond, of grind.

Verhuur van containers voor afvoer van afval in Oldekerk

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen voor de containers in Oldekerk:

Daar waar afval voor u haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking.

Container verhuur voor alle afvalstromen in Oldekerk

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat u nodig heeft voor uw afval. Wat kost het om een container te huren? Dat vindt u hier: Kosten container huren.

3m3 container
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
Meest gekozen
6m3 container
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 container
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 (gesloten) container
Afmetingen
Gesloten
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
Bouw & Sloopafval Bestel € 465,00
Beste koop
12m3 container
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats

Open container voor afval huren in Oldekerk

6 kuubs container voor verhuur

Een van de meest gehuurde containers is de open container. De container die je het vaakst ziet staan in de straten en bij bedrijven. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Oldekerk.

Gesloten container huren in Oldekerk

In de stad of in het dorp kan het nuttig zijn om een gesloten container te kiezen. Hiermee bent u er zeker van dat er geen andere afvalstromen in de container gedaan worden door vreemden. Daarmee voorkomt u nare verrassingen. Zo komt er nooit een verboden stof in de container zonder dat u het door heeft. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Oldekerk.

Rolcontainers huren voor bedrijfsafval Oldekerk

Voor bedrijven heeft HRM containers maatwerk oplossingen voor de afvoer van het bedrijfsafval. Dit kan naast de eerder genoemde containers ook met rolcontainers. Deze kunststof kliko’s worden dan ook het meeste gebruikt voor het bedrijfsafval. 

Heeft uw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Oldekerk? Bij HRM kunt u deze bestellen: We bepalen in overleg de frequentie waarop deze wordt opgehaald. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Oldekerk.

Containers huren in Groningen, Niekerk en Leek en andere regio’s in Noord Nederland

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in Niekerk, Leek en Groningen. Klik hier voor meer info over containers huren in de andere regio’s: Container huren FrieslandContainer huren in HoogezandContainer huren in Surhuisterveen.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers in Groningen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan. 

  1. Milieustraat
  2. Inzameling
  3. Hoeksema transport
  4. Afvalverwerking

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail