• voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • ook bezorging op zaterdag

Container huren in Hoogezand

Container huren in Hoogezand

Bij HRM containers hebben we voor al uw afval vraagstukken in Hoogezand een oplossing! Bij ons familiebedrijf HRM kunt u als particulier of bedrijf terecht voor containers in verschillende maten en kuub, van 3m³ tot 40m³. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten van Hoogezand. Wilt u morgen al een container? U bestelt uw gekozen container voor 16.00 uur – dan staat deze er morgen al. Of u kiest een aangewezen datum en dagdeel waarop de container geleverd mag worden. Zo makkelijk is het. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat u er geen omkijken naar heeft. Dat betekent dat we na het huren van de container er ook voor zorgen dat hij wordt opgehaald én op een duurzame manier uw afval wordt verwerkt. Zo heeft u een stressfactor minder, en kunt u zich  focussen op andere belangrijkere zaken en draagt u zo goed mogelijk bij aan een circulaire economie. 

Containerverhuur voor particulieren en bedrijven in Hoogezand

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Hoogezand. Bent u bijvoorbeeld uw woonkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heeft u een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers u graag van dienst.

Containers voor afvalverwerking huren in Hoogezand

HRM biedt de perfect geschikte containers aan voor de volgende afvalstromen:

Daar waar afval voor u haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking

Containerverhuur Hoogezand

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat u nodig heeft voor uw afval. 

Open containers huren in Hoogezand

Een open container is de meest gebruikte container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Hoogezand.

Gesloten containers huren in Hoogezand

Als u een container nodig heeft in of in de buurt van Hoogezand wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet u zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is uw puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Hoogezand.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval in Hoogezand

Rolcontainers zijn kunstoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft uw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Hoogezand? Bij HRM kunt u deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor u op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Hoogezand.

Container huren in Veendam, Drenthe of Groningen

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Veendam, Friesland, Drenthe en Groningen. Klik hier voor meer info over containers huren in een andere regio: Container huren Friesland, Container huren Drenthe, Container huren Groningen.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers in Groningen, Surhuisterveen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan. 

  1. Milieustraat
  2. Inzameling
  3. Hoeksema transport
  4. Afvalverwerking
© 2020-2022 Reclamebureau RAM