Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren in Hoogezand

Bij HRM containers hebben we voor al je afval vraagstukken in Hoogezand een oplossing! Bij ons familiebedrijf HRM kun je als particulier of bedrijf terecht voor containers in verschillende maten en kuub, van 3m³ tot 40m³. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten van Hoogezand. Wil je morgen al een container? Je bestelt je gekozen container voor 16.00 uur – dan staat deze er morgen al. Of je kiest een aangewezen datum en dagdeel waarop de container geleverd mag worden. Zo makkelijk is het. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat je er geen omkijken naar hebt. Dat betekent dat we na het huren van de container er ook voor zorgen dat hij wordt opgehaald én op een duurzame manier jouw afval wordt verwerkt. Zo heb je een stressfactor minder, en kun je je focussen op andere belangrijke zaken en draag je zo goed mogelijk bij aan een circulaire economie. 

3m3 container
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
Meest gekozen
6m3 container
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 container
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 (gesloten) container
Afmetingen
Gesloten
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
Bouw & Sloopafval Bestel € 465,00
Beste koop
12m3 container
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats

Containerverhuur voor particulieren en bedrijven in Hoogezand

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Hoogezand. Ben je bijvoorbeeld je woonkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heb je een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers je graag van dienst.

Containers voor afvalverwerking huren in Hoogezand

HRM biedt de perfect geschikte containers aan voor de volgende afvalstromen:

Daar waar afval voor jou haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking

Containerverhuur Hoogezand

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat je nodig heeft voor je afval. 

Open containers huren in Hoogezand

Een open container is de meest gebruikte container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Hoogezand.

Gesloten containers huren in Hoogezand

Als je een container nodig hebt in of in de buurt van Hoogezand wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet je zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is je puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Hoogezand.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval in Hoogezand

Rolcontainers zijn kunstoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft jouw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Hoogezand? Bij HRM kun je deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor je op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Hoogezand.

Container huren in Veendam, Drenthe of Groningen

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Veendam, Friesland, Drenthe en Groningen. Klik hier voor meer info over containers huren in een andere regio: Container huren Friesland, Container huren Drenthe, Container huren Groningen.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers in Groningen, Surhuisterveen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan. 

  1. Milieustraat
  2. Inzameling
  3. Hoeksema transport
  4. Afvalverwerking

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail