Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren in Gelderland

Op zoek naar een snelle en eenvoudige oplossing om van je bedrijfsafval, grofvuil en/of ander afval af te komen in de provincie Gelderland? En wil je op dit vlak je helemaal geen zorgen hoeven maken? Ontdek dan alle opties van HRM Containers!

(afval) Containers huren in Gelderland

HRM - (afval) Containers huren in Gelderland

Gelderland maakt onderdeel uit van de meest belangrijke goederencorridor in Europa. De Gelderse Corridor ligt tussen de Rotterdamse haven en Noordrijn-Westfalen, aan de A15, de Betuweroute, de Waal en de Rijn. Vele bedrijven hebben zich gevestigd langs deze corridor en ook vele werknemers hebben een woonplaats gevonden langs de rivieren, tussen de rivieren en in de schitterende Betuwe. Wonen en werken brengen onlosmakelijk afvalstromen met zich mee.


Wij sluiten hier met HRM op aan, door dit deel van bouwen, wonen en werken voor onze rekening te nemen. Je hoeft je niet meer druk te maken over de afvoer van je afval. Wij weten als geen ander hoe we hier mee om moeten gaan: we scheiden de stromen en voeren zo optimaal mogelijk af. Hierdoor levert het jou niet alleen ontzorging, maar ook een kostenbesparing op. Waar het voor jou afval wordt, begint het voor ons.

3m3 container
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
Meest gekozen
6m3 container
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 container
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 (gesloten) container
Afmetingen
Gesloten
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
Bouw & Sloopafval Bestel € 465,00
Beste koop
12m3 container
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats

Alle verschillende containers

HRM de mogelijkheid om containers te huren in verschillende afmetingen en voor verschillende afvalstromen. Ons doel is om je volledig te ontzorgen op deze sluitpost van je werkzaamheden, zodat jij je kan focussen op de belangrijkste zaken van je business.

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Voor papier- en karton stromen en restafval/bedrijfsafval wat overblijft, hebben we alle mogelijkheden met rolcontainers.

HRM - Alle verschillende containers

Afvalcontainer verhuur Gelderland: een oplossing specifiek voor jou!

HRM - Afvalcontainer verhuur Gelderland: een oplossing specifiek voor jou!

HRM verhuurt afvalcontainers in diverse afmetingen, van 3-kuub tot 40-kuubs containers. Dit zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat jouw gehuurde container op de gewenste locatie wordt geplaatst in Gelderland. Na vulling halen wij de container weer op, waarbij wij de volledige verwerking van het afval voor onze rekening nemen.

Combivrachten en grotere aantallen containers huren

Heb je meerdere (soorten) containers nodig voor een bouwplaats of een evenement in Gelderland? Bel HRM en wij helpen je persoonlijk om de beste en meest optimale oplossing voor afvalverwerking te vinden.

Hierom kies je voor HRM containers in Gelderland

  • Duurzaamheid: Bij HRM zetten we ons continu in voor ecologische verbeteringen. Zo draag je met elke gehuurde container bij aan een groenere toekomst.
  • Persoonlijke service: HRM staat bekend om zijn persoonlijke benadering. Je krijgt een vast contactpersoon toegewezen die jouw situatie kent, waardoor de communicatie soepel en aangenaam verloopt. Onze aanpak is direct en duidelijk, typerend voor onze noordelijke roots.
  • Snelle levering: Bestel je vóór 16.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je container de volgende dag al op de gewenste locatie in Flevoland staat. Onze logistiek is snel en betrouwbaar, zodat jij zonder vertraging verder kunt met je project.
  • Transparante prijzen: Met onze all-in tarieven kom je nooit voor verrassingen te staan. Altijd alles duidelijk.
  • Flexibiliteit: Bij HRM Containers begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom bieden we flexibele huurperiodes en diverse soorten containers om aan alle specifieke behoeften te voldoen.
  • Lokale betrokkenheid: We zijn niet alleen actief in jouw regio; we zijn er ook echt onderdeel van. HRM ondersteunt lokale evenementen en initiatieven die bijdragen aan de gemeenschap, wat onze betrokkenheid bij Flevoland en omstreken versterkt.
  • Deze unieke verkooppunten van HRM Containers zorgen ervoor dat je kiest voor een service die betrouwbaar, persoonlijk en altijd afgestemd is op jouw behoeften.
HRM - Hierom kies je voor HRM containers in Gelderland

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
HRM Nederland
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail