Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Containers huren Niekerk

Voor het huren van een container voor welke afvalstroom dan ook heeft HRM Containers de oplossing voor u in Niekerk. Als particulier of bedrijf kunt u bij ons familiebedrijf, bij u in de regio terecht. We hebben alle maten en soorten aan containers standaard op voorraad. De afmetingen lopen van onze ‘3 kuubs bakken’ voor de allersmalste straatje van Niekerk en tot 40m³ inhoud. U kiest simpelweg uw container, doet u dit voor 16.00? Dan kan de container er morgen al staan! Of u kiest wanneer uw container geleverd wordt natuurlijk. Dat is HRM containers. Makkelijk en nuchter zoals u mag verwachten in de buurt. 

Zodra u de container gevuld heeft halen wij deze ook weer voor u op. Eerder kan, als het wat langer duurt: Even bellen. Dan start het afvalverwerkingsproces, kunt u ontspannen en draagt u op die manier maximaal bij aan een circulaire economie

Containers voor zowel particulieren als bedrijven in Niekerk

Containers naar wens geleverd

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Niekerk. Bent u bijvoorbeeld uw woonkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heeft u een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers u graag van dienst. Ook bijvoorbeeld bij het klussen aan de tuin kan veel afval vrij komen waar containers perfect voor geschikt zijn. Denk aan het grond afvoeren, of grind.

Verhuur van containers voor afvoer van afval in Niekerk

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen voor de containers in Niekerk:

Daar waar afval voor u haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking

Verhuur van afvalcontainers in Niekerk

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat u nodig heeft voor uw afval. Wat kost het om een container te huren? Dat vindt u hier: Kosten container huren.

3m3 container
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
Meest gekozen
6m3 container
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 container
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 (gesloten) container
Afmetingen
Gesloten
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
Bouw & Sloopafval Bestel € 465,00
Beste koop
12m3 container
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats

Open container voor afval huren in Niekerk

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Niekerk. 

Gesloten container voor afval huren Niekerk

In de stad of in het dorp kan het nuttig zijn om een gesloten container te kiezen. Hiermee bent u er zeker van dat er geen andere afvalstromen in de container gedaan worden door vreemden. Daarmee voorkomt u nare verrassingen. Zo komt er nooit een verboden stof in de container zonder dat u het door heeft. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Niekerk.

Rolcontainers huren voor bedrijfsafval Niekerk

Voor bedrijven heeft HRM containers maatwerk oplossingen voor de afvoer van het bedrijfsafval. Dit kan naast de eerder genoemde containers ook met rolcontainers. Deze kunstof kliko’s worden dan ook het meeste gebruikt voor het bedrijfsafval. 

Heeft uw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Niekerk? Bij HRM kunt u deze bestellen; We bepalen in overleg de frequentie waarop deze wordt opgehaald. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Niekerk.

Container huren in het Groningen, Oldekerk en Leek

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in Oldekerk, Leek en Groningen. Klik hier voor meer info over containers huren in de andere regio’s: Container huren Friesland, Container huren in Hoogezand, Container huren in Surhuisterveen.

Verdere dienstverlening van Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers in Groningen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan. 

  1. Milieustraat
  2. Inzameling
  3. Hoeksema transport
  4. Afvalverwerking

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO 3 HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf