Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Circulaire economie

Een circulaire economie, wat is dat? Door maximaal afval te scheiden, lever je de grondstof voor nieuwe producten en duurzame energie. Daar waar afval voor jou haar waarde verliest, geven wij bij HRM deze waarde terug. Grondstoffen worden steeds schaarser. Bronscheiding is een belangrijk uitgangspunt om van ‘afval’ hoogwaardige grondstoffen te maken. Door afval gescheiden in te zamelen, sorteren en bewerken, worden waardevolle grondstoffen behouden.

Een Circulaire Economie of Kringloop Economie

Bijdragen aan een circulaire economie met containerverhuur

Duurzame energie voor de toekomst, we willen het allemaal. Iedereen is er naar op zoek. Het huidige grondstoffen gebruik is eindig. Dus de oplossing om te verduurzamen zit in het hergebruiken van grondstoffen. De grondstoffen worden met een circulaire economie of kringloopeconomie volledig opnieuw ingezet in het systeem. Vaak is 100% hergebruiken niet de meeste efficiënte wijze, maar het grootste gedeelte wordt wel hergebruikt. Dat is het uitgangspunt. Om zo met elkaar een leefbaardere wereld te maken.

Onze bijdrage aan de Circulaire Economie

Als toegewijde containerverhuurder richt HRM zich op het behoud van waardevolle grondstoffen. Door afval gescheiden in te zamelen, te sorteren en te bewerken, voorkomen ze dat materialen verloren gaan en ondersteunen ze de transitie naar een circulaire economie, waar afval niet bestaat, maar grondstoffen hergebruikt worden voor toekomstige productie.

Inzet voor Duurzaamheid

Door containers te huren bij HRM voor jouw afval, draag je bij aan een duurzaam beheer van materialen. Het afval wordt op een duurzame manier gescheiden en verwerkt, wat essentieel is om de levenscyclus van producten te verlengen en afval te minimaliseren.

Verscheidenheid in Containeraanbod

HRM biedt afzetcontainers aan voor een breed scala aan afvalstromen, in diverse afmetingen, van 3m3 tot maar liefst 40m3. Dit zorgt ervoor dat voor elk project een passende container beschikbaar is, wat een efficiënte en gescheiden inzameling van afval mogelijk maakt en daarmee bijdraagt aan de kringloopeconomie.

Jouw Rol in het Proces – Help je mee in een circulaire economie?

Door samen te werken met HRM, kun je deel uitmaken van deze belangrijke beweging. Met onze expertise en jouw keuze voor het juiste containerformaat, draag je direct bij aan het verminderen van de milieu-impact en het ondersteunen van een duurzamere toekomst.

Ben je klaar om deel uit te maken van deze circulaire beweging en wil je een container huren voor jouw volgende project?

Huur hier je container

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail