• voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • ook bezorging op zaterdag

Container huren in Drachten

Een container huren in Drachten? Bij familiebedrijf HRM containers vindt u open containers, gesloten containers en rolcontainers in afmetingen die bij uw project passen! We verzamelen allerlei soorten afvalstromen, van bedrijfsafval tot sloopafval. HRM containers zorgt ervoor dat u container aanwezig is op locatie op een gekozen datum of de eerstvolgende dag als u voor 16.00 uur bestelt. Snel en eenvoudig.

Daar blijft het niet bij, we halen de container ook weer bij u op en zorgen dat het afval wordt verwerkt. Zodra dit is verwerkt wordt het hergebruikt voor nieuwe producten zoals bijvoorbeeld spijkerbroeken of een fiets. Daar waar afval voor u haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug! U kunt bij ons terecht voor containers in verschillende maten, van 3m³ tot 40. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten in Drachten. Zodat u een stressfactor minder heeft, en zich kunt focussen op andere belangrijkere zaken. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat u er geen omkijken naar heeft. Bekijk het gehele aanbod van containers

Containerverhuur voor particulieren en bedrijven in Drachten

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Drachten. Bent u bijvoorbeeld uw keuken aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heeft u een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers u graag van dienst.

Afvalverwerking en afvalcontainers in Drachten

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Door uw container te huren bij HRM wordt uw afval op een duurzame manier gescheiden en verwerkt, daardoor draagt u bij aan een circulaire economie! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking

3m3 container
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
Meest gekozen
6m3 container
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 container
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 (gesloten) container
Afmetingen
Gesloten
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
Bouw & Sloopafval Bestel € 465,00
Beste koop
12m3 container
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats

Containerverhuur in Drachten

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat u nodig heeft voor uw afval. 

Open container huren Drachten

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Drachten.

Gesloten container huren Drachten

Als u een container nodig heeft voor in de stad Drachten wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet u zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is uw puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Drachten.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval Drachten

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft uw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Drachten? Bij HRM kunt u deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor u op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Drachten.

Container huren in Friesland, Drenthe of Groningen

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Drenthe en Groningen. Klik hier voor meer info over containers huren in een andere regio: Container huren Friesland, Container huren Drenthe, Container huren Groningen.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers in Groningen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan: 

  1.  Milieustraat
  2.  Inzameling
  3.  Hoeksma transport
  4. Afvalverwerking
HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO 3 HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
© 2020-2022 Reclamebureau RAM