Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren in Drachten

Een container huren in Drachten? Bij familiebedrijf HRM containers vindt je open containers, gesloten containers en rolcontainers in afmetingen die bij jouw project passen! We verzamelen allerlei soorten afvalstromen, van bedrijfsafval tot sloopafval. HRM containers zorgt ervoor dat je container aanwezig is op locatie op een gekozen datum of de eerstvolgende dag als je voor 16.00 uur bestelt. Snel en eenvoudig.

Daar blijft het niet bij, we halen de container ook weer bij je op en zorgen dat het afval wordt verwerkt. Zodra dit is verwerkt wordt het hergebruikt voor nieuwe producten zoals bijvoorbeeld spijkerbroeken of een fiets. Daar waar afval voor jou haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug! Je kunt bij ons terecht voor containers in verschillende maten, van 3m³ tot 40. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten in Drachten, zodat je een stressfactor minder hebt en je je kunt focussen op andere belangrijke zaken. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat je er geen omkijken naar hebt. Bekijk het gehele aanbod van containers

Containerverhuur voor particulieren en bedrijven in Drachten

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Drachten. Ben je bijvoorbeeld je keuken aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heb je een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers je graag van dienst.

Afvalverwerking en afvalcontainers in Drachten

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Door je container te huren bij HRM wordt je afval op een duurzame manier gescheiden en verwerkt, daardoor draag je bij aan een circulaire economie! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking

3m3 container
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
Meest gekozen
6m3 container
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 container
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 (gesloten) container
Afmetingen
Gesloten
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
Bouw & Sloopafval Bestel € 465,00
Beste koop
12m3 container
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats

Containerverhuur in Drachten

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat je nodig hebt voor je afval. 

Open container huren Drachten

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Drachten.

Gesloten container huren Drachten

Als je een container nodig hebt voor in de plaats Drachten wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet je zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is je puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Drachten.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval Drachten

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft jouw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Drachten? Bij HRM kun je deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor je op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Drachten.

Container huren in Friesland, Drenthe of Groningen

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Drenthe en Groningen. Klik hier voor meer info over containers huren in een andere regio: Container huren Friesland, Container huren Drenthe, Container huren Groningen.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers in Groningen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan: 

  1.  Milieustraat
  2.  Inzameling
  3.  Hoeksma transport
  4. Afvalverwerking

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail