• voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • ook bezorging op zaterdag

Container huren in Drenthe

Een container huren in regio Drenthe? Snel en gemakkelijk van uw bedrijfsaval, grofvuil en/of afval af? Dat kan snel en eenvoudig met HRM containers! HRM containers is een familiebedrijf gevestigd in Grootegast, in de provincie Groningen wat grenst aan Drenthe. U kunt bij ons terecht voor containers in verschillende maten, van 3m³ tot 40. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten. Al onze containers zijn op voorraad, dus als u bestelt voor 16.00 uur, leveren we de eerstvolgende dag op locatie. Ook is het mogelijk om de container te plaatsen op een aangewezen datum en dagdeel naar uw keuze. Na verloop van het huren van de container halen we hem ook weer voor u op én wordt het afval door ons meteen verwerkt en gerecycled. Zodat u een stressfactor minder heeft, en zich kunt focussen op andere belangrijkere zaken. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat u er geen omkijken naar heeft. 

Container verhuur in Drenthe voor particulieren en bedrijven 

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Drenthe. Bent u bijvoorbeeld uw badkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heeft u een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers u graag van dienst.

Containers te huur in Drenthe

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina over afvalverwerking

Containerverhuur Drenthe

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers

Open container huren in Drenthe

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Lees meer en bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Drenthe.

Gesloten container huren in Drenthe

Woont u in een grotere stad zoals Assen? Dan wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet u zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is uw puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Drenthe.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval in Drenthe

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft uw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Drenthe? Bij HRM kunt u deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor u op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Drenthe.

Container huren in Groningen, Friesland of Surhuisterveen

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Friesland, Groningen en Surhuisterveen. Klik hier voor meer info over containers huren in een andere regio: Container huren Friesland, Container huren Groningen, Container huren Surhuisterveen.

3m3 container
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
Meest gekozen
6m3 container
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 container
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 (gesloten) container
Afmetingen
Gesloten
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
Bouw & Sloopafval Bestel € 465,00
Beste koop
12m3 container
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten

Naast het verhuren van containers in Groningen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan. 

  1. Milieustraat
  2. Inzameling
  3. Hoeksema transport
  4. Afvalverwerking
HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO 3 HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf