• voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • ook bezorging op zaterdag

Container huren in Surhuisterveen

Een container huren in Surhuisterveen? Snel en makkelijk van uw bedrijfsafval, grofvuil en/of afval af? Dat kan snel en eenvoudig met HRM containers! HRM containers is een familiebedrijf gevestigd in Grootegast, in de provincie Groningen. U kunt bij ons terecht voor containers in verschillende maten, van 3m³ tot 40. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten. Al onze containers zijn op voorraad, dus als u bestelt voor 16.00 uur, leveren we de eerstvolgende dag op locatie. Ook is het mogelijk om de container te plaatsen op een aangewezen datum en dagdeel naar uw keuze. Na verloop van het huren van de container halen we hem ook weer voor u op én wordt het afval door ons meteen verwerkt en gerecycled. Zodat u een stressfactor minder heeft, en zich kunt focussen op andere belangrijkere zaken. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat u er geen omkijken naar heeft. 

Containerverhuur in Surhuisterveen voor particulieren en bedrijven 

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Surhuisterveen. Bent u bijvoorbeeld uw badkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heeft u een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers u graag van dienst.

Container huren in Surhuisterveen

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina over afvalverwerking

Containerverhuur Surhuisterveen

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. 

Open container huren in Surhuisterveen

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Lees meer en bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Surhuisterveen.

Gesloten container huren in Surhuisterveen

Met een gesloten container weet u zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is uw puin veilig afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Surhuisterveen.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval Surhuisterveen

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft uw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Surhuisterveen? Bij HRM kunt u deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor u op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Surhuisterveen.

Container huren in Groningen, Drenthe of Friesland

Container huren in een andere gemeente of provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Groningen, Drenthe en een groot gebied van Friesland. Klik hier voor meer info over containers huren in een andere regio: Container huren Groningen, Container huren Drenthe, Container huren Friesland.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten

Naast het verhuren van containers in Friesland, Groningen, Surhuisterveen en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan. 

  1. Milieustraat
  2. Inzameling
  3. Hoeksema transport
  4. Afvalverwerking
© 2020-2021 Reclamebureau RAM