Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

6m3 Containers huren bij HRM Containers – Jouw Duurzame keuze in Noord-Nederland

Op zoek naar een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor jouw afvalbeheer? Je hoeft niet verder te zoeken! HRM Containers is jouw vertrouwde partner voor het huren van een 6m3 container in het noorden van Nederland. Of je nu een kleine verbouwing plant of een groot opruimproject hebt, onze 6-kuubs containers zijn de perfecte keuze voor al jouw afvalbehoeften. We hebben 6-kuubs container voor elke afvalstroom.

Gemakkelijk een 6m3 Container Huren

6 kuubs container aan huis geleverd in Groningen

Het huren van een 6m3 container bij HRM Containers is makkelijk en snel – bovenal persoonlijk. Reserveer gemakkelijk online, en wij zorgen ervoor dat de container op het door jou aangegeven tijdstip en locatie wordt geleverd. Voor 16.00 besteld? Morgen geleverd! Met afmetingen van 340 x 185 x 100 cm, biedt onze 6m3 container voldoende ruimte voor ongeveer 75 kruiwagens aan afval. In tegenstelling tot veel vergelijkingssites, kunt u gewoon direct op ons rekenen. Zo ook op de formaten. Wel zo fijn, direct contact met diegene die uw 6 kuubs bakken brengt en haalt.

Wat mag er in een 6m3 Container?

Onze 6m3 containers zijn geschikt voor verschillende soorten afval zoals bouw- en sloopafval, steenachtig materiaal (max. 20%), kunststoffen, hout, metalen, zand (max. 5%), en meer. Ideaal voor de meeste middelgrote klussen in en rondom het huis. Welke container jij kunt huren voor je specifieke klus, kun je hier vinden:

Alle afvalstromen waarvoor we 6m3 containers aanbieden:

Puinafval
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
€ 157,51
Nu bestellen
Houtafval
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
€ 195,00
Nu bestellen
Tuin & Groenafval
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
€ 195,00
Nu bestellen
Tuinhout
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
€ 330,00
Nu bestellen
Grofvuil
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
€ 360,00
Nu bestellen
Bouw & Sloopafval
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
€ 360,00
Nu bestellen
Grondafval
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
€ 365,00
Nu bestellen
Dakafval
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
€ 749,99
Nu bestellen

De Kosten van een 6m3 Container

Bij HRM Containers hanteren we transparante prijzen. De kosten van een 6m3 container zijn al aantrekkelijk vanaf €157,-. Met onze all-in tarieven kom je nooit voor verrassingen te staan. Alle kosten zie je direct in het bovenstaande overzicht. Wel zo duidelijk. Een dagje langer de container nodig, of eerder gevuld dan gepland? Niks is te gek – alles is snel en persoonlijk geregeld.

Duurzaam Afvalbeheer

Het correct scheiden en afvoeren van jouw afval draagt bij aan een beter milieu. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk van het afval te recyclen en om bij te dragen aan een circulaire economie. Met het vullen van de container op de juiste manier draag je hier aan bij.

Alle formaten Containers te Huur

Bij HRM Containers bieden we een breed scala aan containerformaten aan, zodat je altijd de juiste maat container vindt voor jouw project. Ontdek onze verschillende containermaten en vind de perfecte oplossing voor jouw afvalbeheerbehoeften. Ga hier naar het volledige overzicht van alle te huren containers.

6m3 Container huren in het Noorden van Nederland

Woon je in het noorden van Nederland en ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het afvoeren van grofvuil? Dan ben je bij HRM Containers aan het juiste adres! Wij maken het huren van een 6m3 container eenvoudig en betaalbaar.

Ben je op zoek naar een container in Groningen? Omdat we gevestigd zijn in het Noorden van het land, kunnen wij altijd accuraat en super persoonlijk leveren in de Noordelijke provincies. Naast Groningen zijn we ook veel te zien in Drenthe. En natuurlijk ook in het altijd mooie Friesland.

Contact

Heb je nog vragen of wil je direct een 6m3 container huren? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel naar ons servicenummer. Ons ervaren team staat klaar om je te assisteren!

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail