Rolcontainer huren?

Offerte aanvragen
 • voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
 • all-in tarief
 • ook bezorging op zaterdag

Rolcontainers

Rolcontainers of verrijdbare containers zijn een uitstekend manier om grotere hoeveelheden van afval gescheiden op te vangen. Veelal ingezet voor uw grotere hoeveelheid bedrijfsafval. Bij HRM huurt u eenvoudig een rolcontainer. Wilt u persoonlijk advies over welke rolcontainer het beste bij u past? Neem contact met ons op. Dan helpen we u graag verder.

Verantwoord afval scheiden en recyclen met rolcontainers

HRM gaat steeds duurzamer te werk met het uitzetten van rolcontainers.
Hoeksema’s Regionale Milieudiensten is erg actief in de regio. HRM is erg sterk in het restafval en de scheiding van recyclebare afvalstromen voor hergebruik.
HRM is al jaren duurzaam werkzaam en werkt constant aan een beter milieu. HRM heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de recycle industrie.

Gescheiden afval met rolcontainers wordt beloond

U wordt beloond voor het gescheiden aanleveren van de afvalstromen. Mensen welke hun afval netjes scheiden krijgen alleen een factuur aangeboden voor het restafval in plaats van een all in tarief, een huur- en ledigingtarief.

Op deze wijze betaalt u veel minder en draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu. Onder restafval verstaan wij afval wat niet onder de recyclebare stromen valt. Afval waar u bijvoorbeeld niets voor betaalt (mits u deze netjes gescheiden heeft) is: kleding.

Wilt u een rolcontainer bestellen? Neem contact op! Dan doen we u een passend aanbod.

  Offerte aanvraag Rolcontainer

  Inhoud

  770 liter1100 liter

  Gebruik

  BedrijfsafvalPapier

  Legen

  1x per week1x per 2 weken1x per maand

  Uw gegevens
  Plaatsingsadres
  Eventuele vragen/opmerkingen

  HRM Nederland - Rolcontainers
  © 2020-2021 Reclamebureau RAM