Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Afvalcontainer huren in het Hogeland

Een afvalcontainer huren in het Hogeland? HRM containers is een familiebedrijf gevestigd in Grootegast met een groot aanbod in afvalcontainers en alle varianten daarbinnen. Met HRM containers kom je eenvoudig en snel van jouw afval af! Als je bestelt voor 16.00 uur staat de container de volgende dag op de door jou gewenste locatie. Het maakt niet of  je je keuken aan het verbouwen bent óf een bouwbedrijf hebt, ons aanbod biedt geschikte containers voor iedereen om te huren in het Hogeland. 

Je kunt bij ons terecht voor containers in verschillende maten, van 3m³ tot 40. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten van het Hogeland. Het is mogelijk om de container te plaatsen op een aangewezen datum en dagdeel naar jouw keuze of de eerstvolgende dag. Na verloop van het huren van de container halen we hem ook weer voor je op én wordt het afval door ons meteen verwerkt en gerecycled. Weer een stressfactor minder, en kun je je bezighouden met belangrijkere zaken. HRM containers biedt daarom een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat je er geen omkijken naar hebt. 

Containerverhuur voor zowel particulieren als bedrijven in het Hogeland

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in het Hogeland. Ben je bijvoorbeeld je badkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heb je een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers je graag persoonlijk van dienst.

Afvalcontainers en afvalverwerking in het Hogeland

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Door je container te huren bij HRM wordt jouw afval op een duurzame manier gescheiden en verwerkt, daardoor draag je bij aan een circulaire economie! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM op een duurzame manier afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking

Containerverhuur in het Hogeland

HRM beschikt over drie soorten afvalcontainers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat je nodig hebt voor jouw afval. Dit volume is dus het volume van de afvalcontainers. Dit varieert van 3 tot 40 kuub.

Open containers huren in het Hogeland

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in het Hoge land. 

Gesloten afvalcontainers huren in het Hogeland

Als je een container nodig hebt voor in de omgeving het Hogeland, wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet je zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is je puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in het Hogeland.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval in het Hogeland

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft jouw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in het Hogeland? Bij HRM kun je deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor je op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Groningen.

Container huren in het Westerkwartier, Drenthe of Groningen

Container huren in een andere plaats dan in het Hogeland of een container nodig in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Westerkwartier, Drenthe en Groningen. Klik hier voor meer info over containers huren in een andere regio: Container huren in het Westerkwartier, Container huren Drenthe, Container huren Groningen.

3m3 container
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
Meest gekozen
6m3 container
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 container
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 (gesloten) container
Afmetingen
Gesloten
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
Bouw & Sloopafval Bestel € 465,00
Beste koop
12m3 container
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers in Groningen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan: 

  1.  Milieustraat
  2.  Inzameling
  3.  Hoeksma transport
  4.  Afvalverwerking

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail