Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Rolcontainers en containers voor Bedrijfsafval: Duurzame en circulaire oplossingen

Rolcontainers en containers zijn bij uitstek een goede keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte, duurzame maar ook circulaire oplossingen voor het opslaan en afvoeren van bedrijfsafval. De Rolcontainers zijn ontworpen om op een gemakkelijke en veilige manier afval te verzamelen, vasthouden en te transporteren. Hierdoor bespaar je tijd en geld op het afvalbeheer. Is er contact nodig? Dan is het ook wel prettig als je direct een persoon aan de lijn hebt. Dat krijg je bij ons.

Bedrijfsafval inzamelen met rolcontainers of containers

Vanuit de bedrijven zijn er vaak verschillende afvalstromen. Denkende aan glas, PMD, restafval, papier, Swil en mogelijk archiefvernietiging. Voor al deze afvalstromen zijn er verschillende (rol)containers of afvoermogelijkheden. Voor Swil en archiefvernietiging schakelen wij met partners, onze focus en kracht ligt op de andere afvalstromen. Hierdoor ben je verzekerd van een totaal ontzorgde bedrijfsafval verwerking op een duurzame wijze. Ook vanuit de maak industrieën verzorgen wij veel afvoer van bedrijfsafval. Te denken aan botenbouwers, kozijnen fabrieken, etc. Kortom: Ruime ervaring in zeer diverse afvalstromen zorgt voor een perfecte oplossing op maat voor je bedrijf.

Voordelen van Bedrijfsafval inzamelen

Het gebruik van containers en rolcontainers voor bedrijfsafval biedt vele voordelen, waaronder:

  • Efficiënt afvalbeheer: Rolcontainers maken het gemakkelijk om afval te verzamelen en te transporteren, waardoor bedrijven tijd en geld besparen op hun afvalbeheer. De hoeveelheid per afvalstroom kan namelijk sterk verschillen. Een container op maat is dan gevraagd.
  • Verhoogde veiligheid: De deksels van rolcontainers helpen bij het afdekken van afval, waardoor de veiligheid op de werkplek wordt verbeterd en de verspreiding van gevaarlijke stoffen wordt voorkomen.
  • Duurzaamheid: Rolcontainers zijn gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen de zware omstandigheden van bedrijfsafval.
  • Rolcontainers worden op afspraak opgehaald. Dus op vaste momenten. Of wanneer het je uitkomt doordat het ineens toch meer afval is dan verwacht. HRM plant zoveel mogelijk in geoptimaliseerde routes – hierdoor wordt het nog duurzamer. Maatwerk is natuurlijk mogelijk.

Lees hier alles over het huren van rolcontainers, wat er wel en niet in mag + afmetingen.

Een effectief bedrijfsafval-inzamelingsprogramma biedt talloze voordelen voor zowel het bedrijf als de samenleving. Ten eerste draagt duurzaam afvalbeheer bij aan een milieubewuste bedrijfsvoering, waardoor het bedrijf zijn ecologische voetafdruk kan verkleinen. Dit leidt tot een positief bedrijfsimago en kan klanten aantrekken die waarde hechten aan duurzaamheid.

Daarnaast biedt het verminderen, recyclen en hergebruiken van bedrijfsafval aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn. Afval wordt een waardevolle hulpbron in plaats van een kostenpost. Bovendien kunnen efficiëntere afvalinzamelingsmethoden de operationele processen van je bedrijf optimaliseren en de algehele efficiëntie verbeteren.

Impact op het milieu beperken door secuur uw bedrijfsafval in te zamelen

Met de keuze van HRM als partner voor de inzameling van bedrijfsafval draag je bij aan een circulaire economie. Wij hebben enorm veel ervaring op dit gebied. Wanneer er vragen zijn over de compliance, wet en regelgeving – dan kunnen we je hierin ook bijstaan. Zo kunnen we er voor zorgen dat je bedrijf, indien dit ter sprake is, voldoet aan de normen op het gebied van afvalbeheer.

Inzamelingsopties voor bedrijfsafval

In sommige gevallen kan het nodig zijn om containers nodig te hebben voor de afvoer van afvalstromen. Dit kan zelfs periodiek nodig zijn. Bij grotere bedrijven en fabrieken zien we dit veel. Daarin komt HRM dan ook praktisch standaard met maatwerkoplossingen. Geen bedrijf is hetzelfde. Zeker het afval niet. Zo is er ook voor elke afvalstroom een goede mogelijkheid om daarvoor de juiste container in te zetten. Is het geen rolcontainer, dan kan het geregeld worden met een gesloten container, perscontainers of afzetcontainer.

Afvalbeheer op maat

Het bedrijfsleven genereert dagelijks een enorme hoeveelheid afval, variërend van papier, plastic, organisch afval tot gevaarlijk afval. De juiste scheiding van deze verschillende afvalstromen is van essentieel belang om negatieve gevolgen voor het milieu en de maatschappij te voorkomen. De ecologische impact van slecht afvalbeheer is aanzienlijk, met vervuiling van bodem, water en lucht als gevolg. Wij staan voor een beter morgen, onze kracht ligt in het een nieuwe betekenis geven aan wat voor je bedrijf afval is.

Samenwerking met HRM als afvalinzameling partner

Voor bedrijven die de taak van afvalinzameling willen uitbesteden, is het van belang om een geschikte partner te kiezen. Transparantie en rapportage zijn essentiële aspecten van een succesvolle samenwerking. Een professionele partner met een sterke focus op duurzaamheid en milieubewuste oplossingen zal een waardevolle aanwinst zijn voor het afvalbeheer van het bedrijf. HRM is hierin je persoonlijke partner.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail