• voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • ook bezorging op zaterdag

Afzet container huren

Een afzetcontainer huren met een scherpe prijs en bijdragen aan een beter milieu? Dan bent u bij HRM op het juiste adres! Afzetcontainers zijn ideaal voor het gescheiden inzamelen van uw afval en is bruikbaar voor de meeste verbouwingen. Zelf kleine verbouwingen kunnen veel afval met zich meebrengen. De containers zijn geschikt voor grotere hoeveelheden afval en passen op een parkeerplaats. Bij HRM zijn afzetcontainers de meest gebruikelijke containers die worden verhuurd. Naast afzetcontainers biedt HRM ook gesloten containers aan, afhankelijk van uw voorkeuren. Door het scheiden van afval dragen we samen bij aan een beter milieu. Zo dragen we samen bij aan een circulaire economie.

Afvalstromen en formaten afzetcontainer

HRM biedt afzetcontainers aan voor zeven verschillende afvalstromen en diverse afmetingen, van 3m3 tot maar liefst 40m3. Een container voor ieder bouwproject! Een 3 kuub afzetcontainer is een geschikte optie voor elke kleine klus. Groter project? Dan raden we aan om voor 10 kuub of zelfs 40 kuub te kiezen. Bekijk alle hier alle opties.

  • Dakafval afzetcontainer: Een afzetcontainer voor dakafval is beschikbaar in de formaten 3m3 en 6m3. Een dakafval container is geschikt voor dakleer, dakgrind en bitumineus. Dakafval heeft een eigen afvalstroom gezien het afval teer kan bevatten.

  • Grofvuil afzetcontainer: Voor grof vuil beschikt HRM over containers in de formaten 3m3, 6m3 en 10m3. Grofvuil is gemengd afval dat vrijkomt bij bijvoorbeeld een verhuizing. Bekijk hier alle details wat wel en niet in een grofvuil container kan.
  • Grondafval afzetcontainer: Grondafval containers zijn beschikbaar in de formaten 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Veel zand, tuinaarde en grondafval bij uw verbouwing? Dan is een grondafval container de perfecte optie voor u. Let op, een grondafval container is niet geschikt voor boomstronken, papier, plastic en glas etc. Bekijk hier alle details. Voor al uw tuinafval is er een specifieke container voor u beschikbaar.

  • Bouw & sloopafval afzetcontainer: Kleine of grote verbouwing gepland en een bouw & sloopafval container nodig? Deze afzetcontainers zijn beschikbaar in de formaten 3m3, 6m3, 10m3, 15m3 én 40m3. Sloop en bouwafval bevat vaak zwaar afval dat veel ruimte inneemt. Daarom heeft HRM ook grotere formaten beschikbaar.

  • Groen- en tuinafval afzetcontainer: Is de tuin toe aan een flinke snoeibeurt of past het niet meer in uw kleine groenafval container? HRM heeft groen- en tuinafval containers in de formaten 3m3, 6m3, 10m3, 15m3 én 40m3. De groenafval containers zijn perfect voor veel snoeiafval en max 20% gras! We plaatsen de container zo dicht mogelijk bij uw tuin, zodat u gemakkelijk het afval kunt dumpen.

  • Houtafval afzetcontainer: Houtafval containers zijn beschikbaar in de formaten 3m3, 6m3, 10m3, 15m3 én 40m3. Aan het verbouwen en een overschot aan hout? Met een houtafval container is het gemakkelijk om dit hout te dumpen speciaal voor deze afvalstroom.

  • Puin afval afzetcontainer: Puin afval is vaak zwaar en groot afval, denk aan dakpannen, keramiek, steen en beton. Met een puincontainer past het allemaal in één container en voorkomt meerdere keren op en neer rijden naar de milieustraat. Puinafval afzetcontainers zijn beschikbaar in de formaten 3m3, 6m3, 12m3 en 15m3.

Levertijd en service afzetcontainer

In onze webshop kunt u gemakkelijk een container huren die bij uw project past. Als u voor 16.00 uur een afzetcontainer bestelt, staat hij de volgende dag bij u op uw parkeerplaats. Ook op zaterdag. Daarbij halen we de gesloten container ook weer voor u op wanneer het u uitkomt, zodat u er geen omkijken naar heeft! Naar de webshop.

Gesloten container huren

Soms is het niet verstandig om een afzetcontainer te huren voor uw project. Woont u in de stad en is er sprake van mogelijk illegaal dumpen van afval door derden? Dan heeft u waarschijnlijk een gesloten container nodig. Indien er illegaal of extra afval wordt ingegooid kunnen de kosten hoog oplopen. Een gesloten container is veiliger en zijn beschikbaar voor twee afvalsoorten. Klik hier om de opties te bekijken.

Vragen? Bekijk of uw vraag bij onze veelgestelde vragen staat of neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag persoonlijk verder!

 

HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO 3 HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
© 2020-2022 Reclamebureau RAM