• Resthout
  • Puin- en sloopafval
  • Kwaliteit in containervervoer

Hoeksema transport Noord-Nederland

Hoeksema Transport is gespecialiseerd in kwalitatieve containertransport. Naast het succes van ons familiebedrijf HRM Containers, voor afvalverwerking en container verhuur, is ca. 10 jaar geleden Hoeksema Transport opgezet. Hoeksema Transport staat borg voor betrouwbaarheid en kwaliteit in containervervoer, waarbij de relatie met de opdrachtgevers centraal staat. Door Hoeksema Transport is ook HRM met haar containerverhuur en afvalverwerking verzekerd van kwalitatief hoogstaand vervoer.

Geschiedenis Hoeksema Transport

Martijn Hoeksema is begonnen met ophalen van groenafval bij hoveniers met een enkele Scania R560! Dit is inmiddels succesvol uitgegroeid tot 8 vrachtwagens en diverse charters. Hoeksema Transport vult HRM containers aan met een snel en secuur containertransport wat zich uit in een succesvol containerverhuur dat bijdraagt aan een circulaire economie. Hoeksema Transport is flexibel en overal inzetbaar! 

Diensten Hoeksema Transport

Hoeksema Transport vervoert voornamelijk houtafval zoals hardboard, zachtboard, MDF, sloophout, afvalhout etc. Naast houtafval vervoert Hoeksema Transport ook puin en sloopafval. Dit houdt in keramische producten, harde steensoorten, kalkzandsteen, schoon grind en meer! Voor precieze afstemming van het transport is het handig om contact op te nemen. 

Transport reststoffen, erfverharding en groenafval Noord-Nederland

In aanvulling op de generieke diensten, richt Hoeksema Transport zich ook op specialistisch transport. Dit betekent het transport van reststoffen, erfverharding materialen en groenafval. Groenafval wordt ingezameld op diverse locaties in Noord-Nederland zoals bijvoorbeeld Groningen, Drenthe en Friesland.

Contact Hoeksema Transport

Hoeksema Transport is gespecialiseerd in kwalitatieve containertransport. Heeft u interesse in onze vervoersdienst? Neem vrijblijvend contact met ons op. Een van onze medewerkers helpt u graag op een persoonlijke wijze verder!

© 2020-2022 Reclamebureau RAM