Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren in Overijssel

Een container huren in Overijssel om van je bedrijfsafval, grofvuil en/of ander afval af te komen in de provincie Overijssel? En wil je op dit vlak je helemaal geen zorgen hoeven maken? Ontdek dan alle opties van HRM Containers!


HRM Containers is een familiebedrijf gevestigd in Grootegast, in de provincie Groningen. Wij zijn actief in Groningen, Friesland, Drenthe, en nu ook in Overijssel, Flevoland en Gelderland.

HRM Container verhuur Overijssel

Volledige ontzorging met containerverhuur in overijssel

Overijssel is een grote provincie met een relatief lage bevolkingsdichtheid en een grote spreiding in de bebouwing, ook als het bedrijven aangaat. Dit betekent dat er vaak grote afstanden moeten worden overbrugd om afval af te voeren. Wij maken dit makkelijk voor je, door je op dit vlak volledig te ontzorgen. Je hoeft je niet meer druk te maken over de afvoer van je afval. Laat ons dit op ons nemen?! Wij weten als geen ander hoe we hier mee om moeten gaan: we scheiden de stromen en voeren zo optimaal mogelijk af. Hierdoor levert het jou niet alleen ontzorging, maar ook een kostenbesparing op.

Alle soorten en maten containers van HRM containers

HRM de mogelijkheid om containers te huren in verschillende afmetingen en voor verschillende afvalstromen. Ons doel is om je volledig te ontzorgen op deze sluitpost van je werkzaamheden, zodat jij je kan focussen op je core business.

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

3m3 container
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
Meest gekozen
6m3 container
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 container
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 (gesloten) container
Afmetingen
Gesloten
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
Bouw & Sloopafval Bestel € 465,00
Beste koop
12m3 container
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats

✅ Voor 16.00 besteld? Morgen geleverd – All-inn Prijzen! 💥

Rolcontainers huren

Voor papier- en karton stromen en restafval/bedrijfsafval wat overblijft – wat periodiek, in overleg – opgehaald kan worden, verwijzen we je naar onze rolcontainers. Zo kunt u voordelig bedrijfsafval afvoeren. Voor papier- en kartonafval en bedrijfsafval (ook voor evenementen) bieden wij rolcontainers aan in deze verschillende formaten: 240, 770 en 1100 liter. Maatwerk voor het ledigen van de containers is zoals gezegd ook mogelijk, zodat je altijd de juiste oplossing hebt voor je afvalstromen.

Rolcontainers en portaalcontainers huren Overijssel

Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina over afvalverwerking

Afvalcontainer verhuur Overijssel: een oplossing specifiek voor jou!

HRM verhuurt afvalcontainers in diverse afmetingen, van 3- tot 40-kuub containers. Dit zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat jouw gehuurde container op de gewenste locatie wordt geplaatst in Overijssel. Na vulling halen wij de container weer op, waarbij wij de volledige verwerking van het afval voor onze rekening nemen.

Meerdere containers huren

Heb je meerdere (soorten) containers nodig voor een bouwplaats of een evenement in Overijssel? Neem contact op met ons. Wij helpen je persoonlijk om de beste en meest optimale oplossing voor afvalverwerking te vinden.

Waarom HRM Containers?

  • Duurzaamheid: we streven voortdurend naar vooruitgang en innovatie op het gebied van duurzaamheid;
  • Persoonlijke betrokkenheid: bij HRM heb je altijd een vast aanspreekpunt. We zijn makkelijk te bereiken en bieden persoonlijke service met noordelijke nuchterheid;
  • Innovatie: we willen een innovatieve en maatschappelijk betrokken speler zijn binnen de wereld van afvalverwerking;
  • Wij leveren ook echt de afvalcontainers in Overijssel – geen tussenpartijen.

Vind de perfecte containeroplossing: bestel direct gemakkelijk en snel in de container webshop

Wij hebben de juiste oplossing voor jouw afvalverwerking. We kunnen je volledig ontzorgen op dit vlak en daarbij voor jou kosten besparen. Onze tarieven zijn all-in. Voor 16.00 besteld? Morgen geleverd op je gewenste locatie en tijdstip ✅ Dit betekent inclusief plaatsing, ophalen en afvalverwerking. Je hebt er dus na het vullen van de containers letterlijk geen omkijken meer naar. Dus aarzel niet en bel ons op +31 (0)594 203 684 voor meer informatie of bestel direct via onze website.

 

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
HRM Nederland
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail