Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Goedkope container huren?

Niemand houdt ervan te veel te betalen, zeker niet voor essentiële diensten zoals containerverhuur. Hier begrijpen we dat opruimen en/of renoveren en alle klussen al een uitdaging op zich kan zijn. Voeg daar de zorgen over kosten van het afvoeren van afvalstromen aan toe, dan wordt het al snel wat veel. Bij HRM containers helpen we je persoonlijk en super goedkoop hierbij – waar het voor jou afval wordt, begint het voor ons! Ons aanbod van goedkope containers betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het prijskaartje. Met overzichtelijke all-in tarieven in de webshop.

Inzamelen met HRM containers

Container besteld voor 16.00? Morgen nog voordelig geleverd!

Met HRM Containers kies je niet alleen voor een innovatieve afvalverwerking, maar draag je ook actief bij aan een circulaire economie. Samen werken we aan een groenere en leefbare wereld voor toekomstige generaties. Zelfs met dat in gedachten kunnen wij containers direct de volgende dag leveren. Daarom ook: Voor 16.00 besteld? Morgen nog geleverd.

Altijd Persoonlijk & dichtbij, dat is HRM Containers!
Jij verdient persoonlijke aandacht. Daarom garanderen wij altijd een vast aanspreekpunt, zodat jouw projecten vlekkeloos verlopen. Met onze toegankelijke service én een dosis Noordelijke nuchterheid, staan we altijd voor je klaar. Ook wanneer er wat wijzigt in je wensen, wanneer de container al aan huis / bij het project staat.

Voor elk project de Perfecte Container!
Van smalle straatjes tot grote bouwplaatsen, HRM heeft voor elk project de juiste container. Ontdek ons uitgebreide aanbod, variërend van 3 kuub tot wel 40 kuub, speciaal afgestemd op diverse afvalstromen. Wil je direct advies of een container bestellen? Bel ons op 0594 – 726 350 of bestel eenvoudig via onze webshop.

Flexibel & Betrouwbaar: Rolcontainers voor bedrijf en elke evenement!
Of je nu een festival organiseert of plotseling te maken hebt met een grote afvalstroom, met onze diverse rolcontainers van 240, 770 tot 1100 liter ben je altijd voorbereid. En het mooiste? We bieden maatwerk bij het legen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Hier lees je meer over het huren van rolcontainers.

Goedkoop grofvuil container huren: Omdat (huisraad) opruimen al lastig genoeg is!

Sta je op het punt om die oude schuur te renoveren? Of ben je eindelijk toegekomen aan die grote opruimactie in huis? Dan ken je het wel: die bergen grofvuil die plotseling ontstaan door de opruimwoede die spontaan ontstaat. Grofvuil kan een resultaat zijn van diverse situaties – van het verwijderen van oud meubilair tot het slopen van muren of het vervangen van je oude keuken. HRM Containers begrijpt als geen ander dat dit afval efficiënt en milieuvriendelijk afgevoerd moet worden.

Met een container van HRM ben je verzekerd van een eenvoudige en milieubewuste afvalverwerking. Onze containers zijn perfect afgestemd voor grofvuil tot oude tuinmeubelen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste container voor elke situatie. Of je nu je zolder opruimt, een woning renoveert of een tuinproject hebt, het afvoeren van grofvuil is een fluitje van een cent. Onze deskundige service en flexibiliteit zorgen ervoor dat jouw project soepel verloopt, van start tot finish.

12 kuub puincontaier

Puincontainer Goedkoop: Meer Dan Alleen Besparen!

Goedkope containers betekent niet dat je inlevert op kwaliteit. Sterker nog, we zijn er trots op dat we duurzame en stevige puincontainers aanbieden die bestand zijn tegen zwaar gebruik. Maar dat is nog niet alles. We streven naar milieuvriendelijke afvalverwerking en hebben een klantenservice die altijd klaarstaat om je te helpen. Dankzij onze efficiënte recyclingmethoden houden we de prijzen van onze puincontainers laag. Zo profiteer jij niet alleen van voordelige tarieven, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Super voordeling bouwafval afvoeren met bouwafval containers

Elk bouw- of renovatieproject brengt bouwafval met zich mee. En dat afval? Dat kun je niet zomaar naast je groene container zetten. Of het nu gaat om een eenmalige thuisrenovatie of regelmatige bouwprojecten, het is essentieel dat je bouwafval op een georganiseerde en milieuvriendelijke manier afvoert.

Met HRM Containers zorg je voor een gestroomlijnde verwerking van je bouwafval. Onze bouwafval containers zijn specifiek ontworpen voor alle soorten afval die ontstaan bij verbouwingen. Doordat we alle mogelijk maten aanbieden binnen de bouwafval containers, zit u bij ons altijd goed.

Rolcontainers – maatwerk oplossingen, maar dan goedkoop en duurzaam

Verantwoord afval scheiden kan steeds op duurzamere mate, ook steeds goedkoper. Helemaal met HRM. Waar het voor u (bedrijfs)afval wordt, begint het voor ons. Met meer dan 35 jaar ervaring in de recycling industrie zijn we expert in het verhuren van rolcontainers. Maatwerk met ledigingsmomenten, persoonlijk contact en optimale routes – zodat het nog duurzamer wordt.

Bestel hier je goedkope container

 

 

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail