Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Veel gestelde vragen

De prijzen zoals vermeld zijn inclusief btw, het plaatsen en ophalen van je container en het verwerken van je afvalstroom.
Een afvalcontainer bestellen kan op de bestelpagina. Je kunt online je gegevens invullen en vervolgens online je bestelling plaatsen.
Je kunt betalen met iDeal, veilig via jouw eigen bank. iDeal wordt op dit moment ondersteund door de volgende banken:
  • Rabobank
  • ABN Amro Bank
  • Fortis
  • Friesland Bank
  • ING
  • SNS Bank
  • ASN Bank
  • SNS Regio Bank
  • Triodos Bank
Kijk op www.ideal.nl voor meer informatie over deze dienst.
Aan Ideal zijn voor jou geen kosten verbonden.
Dit verschilt per gemeente. Meer informatie hierover kun je bij de desbetreffende gemeente opvragen. Je bent als huurder zelf verantwoordelijk voor een eventuele vergunning.
Nee, je hoeft niet aanwezig te zijn. Indien je een specifieke locatie in gedachte hebt, dan moet deze plaats vrij zijn en moet je wel aanwezig zijn om deze plaats aan te geven.
Nee, de container moet blijven staan zoals de chauffeur hem heeft neergezet. Als de container toch verplaatst is, waardoor de chauffeur hem niet kan meenemen, wordt er een misrit berekend.
Ja, wij leveren de container ook op zaterdag, alleen in de drie noordelijke provincies. (Groningen, Drenthe en Friesland met uitzondering van de eilanden.)
Je bent als huurder van de container ten allen tijden verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal en overige calamiteiten.
De container mag maximaal 30 cm boven de rand beladen zijn. Bij overschrijding blijft de container staan en worden extra kosten in rekening gebracht.
Je kunt bij ons een voorkeur van tijd aangeven, in de ochtend of in de middag. In de ochtend is dat van 07.00 uur t/m 12.00 uur en in de middag kan dat tussen 12.30 uur en 18.00 uur. Indien je een tijdstip wilt afspreken, streven wij ernaar om dit uit te voeren. LET OP! Wij hebben te maken met planningen en verkeersdrukte en kunnen daarom geen garantie van tijdstip geven.
Je kunt online aangeven dat je container vol en gereed is om op te halen dat kan via de homepagina met de optie "container ophalen". Je kunt ook bellen naar 0594-516839.
Je huurt een container voor een minimale periode van 4 weken. De prijs die je betaalt in onze webshop is berekend op 4 weken huren.
Wil je de container langer huren dan 4 weken is dat natuurlijk ook mogelijk. Je ontvangt van ons in de derde huur week een herinneringsmail met daarin de vermelding dat de container binnenkort wordt opgehaald. In deze mail zit een link waar je op kunt klikken om de huurperiode van de container te verlengen. Je wordt dan doorgeleid naar de verleng pagina. Op deze pagina kun je de verleng periode van je container verlengen voor 2,50 Euro per dag per container. Je dient de verlenging wel door te voeren voor 16.00 van de laatste huur dag, anders zal je container alsnog opgehaald worden.

Rolcontainers

Hierin is maatwerk mogelijk. Standaard zijn er deze momenten: Wekelijks, maandelijks, 1 keer per 2 weken. Dit plan je dan in voor een heel jaar. Andere opties nodig? Dat kan! Neem even contact op.
Het afval verwerken wij waar mogelijk tot nieuwe energiebronnen. Wij staan voor een duurzame en circulaire economie. Vandaar ook: Waar het voor u afval wordt, begint het voor ons.
Natuurlijk. Neem contact op om met de planning het juiste moment te vinden.

Heb je nog een vraag?
Neem dan contact met ons op.

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
HRM Nederland
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail