Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

10 kuubs containers, voor alle klussen

Welkom bij HRM Containers – uw betrouwbare partner voor de verhuur van 10m³ afvalcontainers in het Noorden van het land! Wij zijn met name actief in Friesland, Groningen en Drenthe. Daar zijn we al jaren een begrip in de verhuur van containers.

Ontdek de hoogwaardige 10m³ afvalcontainers van HRM Containers. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van ruime 10m³ containers voor praktisch alle afvalstromen. Met onze service en het persoonlijke contact met onze medewerkers kunt u gemakkelijk uw afval beheren. Bekijk hieronder welke 10 kuubs containers wij verhuren.

10-kuubs containers voor alle afvalstromen10-kuubs-container-op-parkeerplaats

Bij HRM hebben we voor alle afvalstromen een geschikte 10m3 container. Deze containers worden gebracht, u vult ze – wij halen deze weer op en verwerken alle afval tot zoveel mogelijk nieuwe herbruikbare materialen. Waar het voor u afval wordt, begint het voor ons. 10m3 gesloten containers zijn daarin ook mogelijk natuurlijk.

Bouw & Sloopafval – geen sloop te groot

Huur onze 10m³ containers voor het efficiënt afvoeren van bouw- en sloopafval. Beheer moeiteloos puin, beton, gipsplaten en meer met onze ruime containers.

Dakafval – zo veel mogelijk dakbedekking materiaal in een container

Betrouwbaar en snel dakafval afvoeren? Onze 10m³ containers zijn perfect voor het verzamelen en laten afvoeren van dakbedekking, bitumen en andere dakmaterialen.

Grofvuil – voor de grotere opruimingen

Maak ruimte vrij en laat grofvuil probleemloos afvoeren met onze ruime 10m³ containers. Huur vandaag nog en geniet van een vlotte service en daarmee weer vrije ruimte.

Grondafval – efficient 100 kruiwagens afvoeren van grond en zand

Efficiënt grondafval beheren? Onze 10m³ containers zijn ideaal voor het afvoeren van aarde, zand en andere materialen. Vertrouw op HRM Containers voor een georganiseerde werkruimte.

Houtafval – allerlei soorten hout afvoeren

Verzamel en laat eenvoudig houtafval afvoeren met onze ruime 10m³ containers. Voor sloopwerkzaamheden of renovaties, HRM Containers staat voor u klaar. Denk hierbij pallets, kozijnen, vloeren en delen daarvan enz. Verrot hout (beter te bestempelen als Tuinhout) mogen hier dus niet in.

Puinafval – Grof en fijn!

Puinafval beheren zonder gedoe? Huur onze 10m³ containers voor het verzamelen en afvoeren van stenen, tegels en ander bouwpuin en schoon puin. Kies voor HRM Containers.

Tuin & Groenafval – Voor een opgeruimd uitzicht

Laat uw tuinproject opgeruimd en georganiseerd blijven met onze 10m³ containers. Verwijder takken, bladeren, gras en ander tuinafval eenvoudig en efficiënt.

Bespaar tijd en ruimte, optimaliseer projecten met onze 10m3 containers

Bij HRM Containers begrijpen we dat tijd en ruimte kostbaar zijn. Wij bieden flexibele huurperiodes, snelle levering en ophalen van containers, en transparante prijzen zonder verrassingen. Onze 10m³ containers zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Huur vandaag nog een 10m³ afvalcontainer bij HRM Containers en profiteer van probleemloos afvalbeheer. Neem contact met ons op en ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste container voor uw specifieke behoeften.

Specifieke afmetingen 10 kuubs containers

Een 10 kuubs container, ook bekend als een 10m³ container, heeft doorgaans deze afmetingen:

3,65 x 1,85 x 2,05 M

Houd er rekening mee dat de exacte afmetingen van een 10 kuubs container kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model. Bijvoorbeeld wanneer je gaat voor een gesloten container.

Benieuwd naar de exacte afmetingen van bijvoorbeeld 3m3, 12m3 tot 40m3 containers? Hier vind je alle exacte afmetingen van afvalcontainers.

De kosten van een 10 kuubs container

Bent u benieuwd naar de kosten van een 10m³ container? Bij HRM Containers bieden we heldere en transparante tarieven voor onze 10m³ containers, afgestemd op het type afval dat u wilt afvoeren. Of het nu gaat om houtafval, grofvuil of een andere afvalsoort, wij zorgen voor een duidelijk beeld van de totaalprijs zonder extra kosten zoals milieuheffing en toeslagen.

Klik hier om onze 10m³ containers te ontdekken en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Bij HRM Containers streven we naar een vlotte en probleemloze ervaring, en we helpen u graag persoonlijk bij het kiezen van de juiste container voor uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op wanneer u verdere vragen heeft.

Bestel hier uw 10 kuubs containers

HRM Nederland - 10 kuubs containers, voor alle klussen

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail