Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren in Groningen

Een container huren in regio Groningen? Snel en makkelijk van je bedrijfsaval, grofvuil en/of afval af? Dat kan snel en eenvoudig met HRM containers! HRM containers is een familiebedrijf gevestigd in Grootegast, in de provincie Groningen. Je kunt bij ons terecht voor containers in verschillende maten, van 3m³ tot 40. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten van Groningen. Al onze containers zijn op voorraad, dus als je bestelt voor 16.00 uur, leveren we de eerstvolgende dag op locatie. Ook is het mogelijk om de container te plaatsen op een aangewezen datum en dagdeel naar jouw keuze. Na verloop van het huren van de container halen we hem ook weer voor je op én wordt het afval door ons meteen verwerkt en gerecycled. Zodat je een stressfactor minder hebt, en je je kunt focussen op andere belangrijke zaken. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat je er geen omkijken naar hebt. 

Containerverhuur voor particulieren en bedrijven 

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Groningen. Ben je bijvoorbeeld je badkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heb je een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers je graag van dienst.

Containers huren in Groningen

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina over afvalverwerking.

3m3 container
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
Meest gekozen
6m3 container
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 container
Afmetingen
3,65 x 1,85 x 2,05 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
10m3 (gesloten) container
Afmetingen
Gesloten
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
Bouw & Sloopafval Bestel € 465,00
Beste koop
12m3 container
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats

Containerverhuur Groningen

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat je nodig hebt voor je afval. 

Open container huren Groningen

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Groningen.

Gesloten container huren Groningen

Als je een container nodig hebt voor in de stad Groningen wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet je zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is je puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Groningen.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval 

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft jouw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Groningen? Bij HRM kun je deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor je op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Groningen.

Container huren in Friesland, Drenthe of Surhuisterveen

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Friesland, Drenthe en Surhuisterveen. Klik hier voor meer info over containers huren in een andere regio: Container huren Friesland,  Container huren Drenthe, Container huren Surhuisterveen.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers in Groningen, Surhuisterveen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan. 

  1. Milieustraat
  2. Inzameling
  3. Hoeksema transport
  4. Afvalverwerking

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf