• voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • ook bezorging op zaterdag

Container huren in Groningen

Een container huren in regio Groningen? Snel en makkelijk van uw bedrijfsaval, grofvuil en/of afval af? Dat kan snel en eenvoudig met HRM containers! HRM containers is een familiebedrijf gevestigd in Grootegast, in de provincie Groningen. U kunt bij ons terecht voor containers in verschillende maten, van 3m³ tot 40. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten van Groningen. Al onze containers zijn op voorraad, dus als u bestelt voor 16.00 uur, leveren we de eerstvolgende dag op locatie. Ook is het mogelijk om de container te plaatsen op een aangewezen datum en dagdeel naar uw keuze. Na verloop van het huren van de container halen we hem ook weer voor u op én wordt het afval door ons meteen verwerkt en gerecycled. Zodat u een stressfactor minder heeft, en zich kunt focussen op andere belangrijkere zaken. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat u er geen omkijken naar heeft. 

Containerverhuur voor particulieren en bedrijven 

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Groningen. Bent u bijvoorbeeld uw badkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heeft u een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers u graag van dienst.

Containers huren in Groningen

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina over afvalverwerking.

Containerverhuur Groningen

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat u nodig heeft voor uw afval. 

Open container huren Groningen

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Groningen.

Gesloten container huren Groningen

Als u een container nodig heeft voor in de stad Groningen wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet u zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is uw puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Groningen.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval 

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft uw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Groningen? Bij HRM kunt u deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor u op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Groningen.

Container huren in Friesland, Drenthe of Surhuisterveen

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Friesland, Drenthe en Surhuisterveen. Klik hier voor meer info over containers huren in een andere regio: Container huren Friesland,  Container huren Drenthe, Container huren Surhuisterveen.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers in Groningen, Surhuisterveen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan. 

  1. Milieustraat
  2. Inzameling
  3. Hoeksema transport
  4. Afvalverwerking
© 2020-2022 Reclamebureau RAM