• voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • ook bezorging op zaterdag

Grondafval

Wat mag er allemaal in een Grond Afvalcontainer?

Voor de afvoer van  met onze grondafval-containers is een schone grond verklaring verplicht! Hiermee willen we voorkomen dat

Wel toegestaanNiet toegestaan
Visueel schone zand Boomstronken of wortels
Zand Vervuiling door steen of andere materialen zoals papier, plastic, glas en overig afval
Tuinaarde Vervuiling door olie of andere vloeistoffen

 

Indien er in de bestelde container een ander type afval wordt gestort, wordt dit achteraf verrekend.

Afvalcontainer huren voor grondafval

Voor het huren van een afvalcontainer, in vele afmetingen, kunt u terecht bij HRM containerverhuur. Uw gehuurde container wordt op de gewenste plek geplaatst (in Groningen, Drenthe en Friesland) en , door u gevuld, weer bij u afgehaald. Grondafval komt vaak in grote hoeveelheden, hiervoor zijn dus ook grotere middelen – containers – nodig. Een container huren bij HRM is daarvoor de juiste keuze. Wij ontzorgen u hierin van A-Z!

Huur een afvalcontainer voor grondafval in elke afmeting

Bij HRM containerverhuur kunt u terecht voor containers in verschillende maten. En met de zogenaamde ‘3-kuub-bakken’ kunnen we zelfs containers afzetten in de smalste straatjes. Wilt u meer weten over het huren van een container of wilt u meteen één reserveren? Aarzel niet en bel 0594-516839, dan wordt u teruggebeld om de reservering in orde te maken.

Meerdere containers huren?

Hebt u meerdere containers nodig op een bouwplaats of bent u organisator van een evenement en verwacht u veel afval? Ook dan kunt u bellen met HRM containerverhuur. Zorg in dat geval wel dat u tijdig uw containers reserveert.

Voorwaarden

Lees hier onze containerverhuur voorwaarden.

HRM Nederland - Grondafval
© 2020-2021 Reclamebureau RAM