Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Jan Alserda

Facilitair medewerker

In mijn functie ben ik bezig met het dagelijkse reilen en zeilen binnen HRM, zoals o.a. het schoonhouden van het interieur en kantinebeheer. Ik zorg ervoor dat alles netjes is, iedereen op z’n tijd een bakje koffie krijgt en ik loop ook met de waakhond: Rebel. In het weekend ben ik ook vaak te vinden bij HRM.

Hoe ben je terecht gekomen bij hrm?

Sinds 2003 werk ik bij HRM, alweer 20 jaar dus. Mijn jobcoach heeft mij hierbij geholpen. Op een woensdag had ik een gesprek bij HRM en de volgende dag ben ik direct begonnen. Ik wil hier nooit meer weg, het voelt echt als een tweede thuis! De afwisseling van de werkzaamheden vind ik fijn en je bent zowel binnen als buiten aan het werk. Daarnaast hebben we een hecht team, wat het werken zoveel leuker maakt! HRM is een echt familiebedrijf en wij dragen met z’n allen ons steentje bij aan een beter milieu.

Vertel eens een leuke ervaring tijdens jouw werk in de afgelopen jaren:

De open dagen vind ik altijd geweldig. Je komt allemaal bekenden tegen en ik heb veel mogen meehelpen met de organisatie.

HRM Nederland - Jan Alserda

Andere medewerkers

HRM Nederland - Niek van Hoorn
Planner bij HRM en Hoeksema Transport
Niek van Hoorn
Lees artikel

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
HRM Nederland
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen