Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Tessa Hoeksema

Relatiebeheerder en commercieel medewerker

Ik ben het aanspreekpunt voor onze klanten en ik houd mij bezig met klanten bezoeken, offertes versturen, een stukje marketing (website, advertenties, social media etc) en nog een aantal andere zaken.
Samen met de rest van het team zorg ik ervoor dat de klant tevreden is, want wanneer de klant tevreden is zijn wij dat ook.

Hoe ben je bij HRM terecht gekomen?

HRM is zo’n 40 jaar geleden opgericht door mijn vader, Kees Hoeksema. Inmiddels is het een aantal jaren geleden overgenomen door mijn broer, Martijn. In deze periode ben ik begonnen met werken bij HRM.
Ik zou mijn afstudeerstage doen bij HRM, maar last minute mocht dit toch niet vanuit de opleiding. Ik heb deze stage toen gedaan bij een relatie van HRM. Na mijn studie heb ik een aantal jaren fulltime de paardensport beoefend, inmiddels combineer ik dit.

Wat maakt HRM zo uniek?

Het is ons familiebedrijf. Ik ben er trots op en dit draag ik graag uit naar de klanten. Ik vind het mooi om langdurige relaties op te bouwen en om te horen dat de klanten tevreden zijn, daar doen we het uiteindelijk voor.
Wat ik ook mooi vind om te zien is dat vele jongens hier al jaren werken, en het ook haast als eigen zien. Ze zijn trots op hun vrachtwagen en doen denk ik net dat stapje extra. Het bedrijf is in de afgelopen 40 jaar enorm gegroeid, maar we blijven dichtbij de klant staan. Dit maakt HRM uniek.

We zeggen niet voor niks, wie hrm kent is service gewend!

Wil je graag meer informatie over HRM, kennis maken met Tessa of advies op maat? Tessa komt gerust langs om een ‘’bakkie te doen’’.

HRM Nederland - Tessa Hoeksema

Andere medewerkers

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
HRM Nederland
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen