Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Dennis Jansma

Stadschauffeur bij HRM Containers

Mijn vader was chauffeur bij HRM Containers en als kleine jongen reed ik vaak met hem of met andere chauffeurs mee in vakanties of op vrije dagen. Als 10-jarige jongen was ik al de vrachtwagens aan het wassen en op mijn 16e ben ik bij HRM Containers begonnen op de trekker. Nu rijd ik op een prachtige wagen als portaalchauffeur! Vrijwel dagelijks haal en breng ik containers in de stad Groningen. Ik ben blij dat ik bij HRM Containers ben komen te werken.

Vertel eens een leuke ervaring tijdens jouw werk als chauffeur!

In de stad Groningen beleef je elke dag wel iets. Het is een avontuur om de containers op hun plek te krijgen naar de wens van de klant. Vaak willen fietsers er nog even snel achterlangs of moet je containers plaatsen in smalle straatjes. Je moet scherp zijn, maar in de stad rijden is echt mijn ding! Ik heb veel vaste klanten in de stad Groningen die mij goed kennen, waardoor ik ze goed kan bedienen. Een ritje Friesland? Nee, dat geef ik liever aan een ander. Laat mij maar rijden rondom de Martinitoren!

HRM Nederland - Dennis Jansma

Andere medewerkers

HRM Nederland - Sander Boonstra
Chauffeur rolcontainers
Sander Boonstra
Lees artikel
HRM Nederland - Niek van Hoorn
Planner bij HRM en Hoeksema Transport
Niek van Hoorn
Lees artikel

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen