Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Niek van Hoorn

Planner bij HRM en Hoeksema Transport

Dagelijks plan ik alle ritten op een zo duurzame en efficiënt mogelijke manier in voor de chauffeurs, om onze klanten in de drie Noordelijke provincies te voorzien van containers.

Daarnaast plan ik ook de ritten voor het transporteren van afval naar eindverwerkers en het afval voor derden in voor de afdeling Hoeksema Transport. Werken in een hechte groep collega’s en veel afwisseling in het werk, dat vind ik fijn!

Hoe ben je bij HRM terechtgekomen?

Martijn (huidige eigenaar HRM), waarmee ik bevriend ben, bood mij een stageplek voor de chauffeursopleiding aan. Martijn was tijdens zijn schoolperiode in zijn vrije tijd vaak te vinden bij Hoeksema’s Regionale Milieudiensten, het bedrijf van zijn vader Kees Hoeksema. In eerste instantie zag ik het niet zitten om te werken bij vrienden, maar het beviel zo goed dat ik niet meer ben weggegaan!

Na mijn stage begon ik met twee dagen in de week bij de weegbrug en drie dagen bij de sortering of als belader bij de gemeentelijke inzameling. Daarnaast hielp ik regelmatig bij de milieustraat ‘De Tweemat’.

Tussendoor heb ik mijn vrachtwagenrijbewijs gehaald en één jaar op een portaalwagen door de regio gereden en vervolgens 10 jaar op de transportafdeling gewerkt. Een aantal jaar geleden kwam de functie Planner vrij en ben ik deze functie gaan vervullen.

HRM Nederland - Niek van Hoorn

Andere medewerkers

HRM Nederland - Sander Boonstra
Chauffeur rolcontainers
Sander Boonstra
Lees artikel
HRM Nederland - Dennis Jansma
Stadschauffeur bij HRM Containers
Dennis Jansma
Lees artikel

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen