Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Vacature – Allround monteur

Waar hard gewerkt wordt, gaat ook wel eens iets stuk.
Ben jij iemand die juist dan niét van zijn stuk raakt, de mouwen opstroopt en ervoor zorgt dat het gerepareerd wordt? Wie weet zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij?

Wij zijn Hoeksema’s Regionale Milieudiensten uit Grootegast.
Dagelijks plaatsen, wisselen en halen we diverse type containers en ontvangen het gebrachte afval. We bewerken afvalstromen en voeren ze weer af naar eindverwerkers.

Tevens zamelen we huishoudelijk afval in voor de gemeente Westerkwartier. Voor alle vervoersactiviteiten maken we gebruik van een groot wagenpark bestaande uit vrachtwagens met diverse typen opbouw.

Voor de andere activiteiten hebben we een machinepark bestaande uit onder andere shovels, kranen, shredders, zeven en heftrucks. Veel van het onderhoud van zowel het wagenpark als het machinepark wordt gedaan in onze eigen werkplaats.

Wie zoeken wij?

De harde werkers van onze werkplaats kunnen nog wel een extra paar handen gebruiken.

We zoeken een allround monteur die van aanpakken weet, het fijn vindt om in een klein team te werken en gedijt in een informele werksfeer. Nait soes’n, maar samen de schouders eronder.

Een diploma MBO-3/4 richting Werktuigbouwkunde, MTS, Elektrotechniek is mooi meegenomen, maar relevante werkervaring kan dit ook compenseren mocht deze ontbreken. Hetzelfde geldt voor kennis van en ervaring met hydrauliek, pneumatiek en smeertechniek. Wij zijn ook graag bereid je te helpen deze kennis op te doen en in de praktijk te brengen.

Wat bieden wij?

Een fulltime functie met zicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Marktconform salaris volgens CAO Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Spreekt je dit aan en ben je toe aan een uitdagende functie bij één van de meest sociale werkgevers in het noorden? Neem dan gauw contact met ons op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.

Wij zijn telefonisch te bereiken via 0594-516839, maar je mag ook een e-mail sturen naar personeel@hrmcontainers.nl.

HRM Nederland - Vacature – Allround monteur

Gerelateerd

HRM Nederland - Sander Boonstra
Chauffeur rolcontainers
Sander Boonstra
Lees artikel
HRM Nederland - Remco Feenstra
Walking floor chauffeur
Remco Feenstra
Lees artikel

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
HRM Nederland
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen