Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Sander Boonstra

Chauffeur rolcontainers

Zo’n 13 jaar geleden ben ik begonnen met werken bij HRM. Van kleins af aan was mijn doel om te rijden op de vuilniswagen. Ik ben gestart als belader, maar ook sprong ik zaterdags bij op de milieustraat ‘de Tweemat’ en heb ik bij de sorteerband gestaan.

Op een zaterdag kwam Kees Hoeksema (voormalig eigenaar HRM) langs op de milieustraat met de vraag of ik later op de dag even bij hem langs wilde komen. Zo gezegd zo gedaan. Hij vroeg mij of ik vanaf die maandag mee wilde op de vuilniswagen. Niet als belader, maar als chauffeur. Ik wist niet wat ik hoorde, mijn droom kwam uit! Vanaf toen reed ik wekelijks door de straten van de gemeente Westerkwartier om huis huis-aan-huis afval in te zamelen.

Inmiddels rijd ik dagelijks door Groningen, Drenthe en Friesland om rolcontainers met bedrijfsafval of papierafval te ledigen bij bedrijven. Af en toe spring ik bij als portaalchauffeur, maar ook nog steeds bij de milieustraat. Het rijden als chauffeur is elke dag anders, je beleeft steeds weer iets nieuws!

Wat maakt HRM Containers zo uniek om voor te werken?

HRM staat altijd voor je klaar, ze denken en leven met je mee. Echt een familiebedrijf! In 2012 kreeg ik een heel ernstig auto-ongeluk. Een van de eerste die langskwam in het ziekenhuis, was Kees Hoeksema. Hij vertelde mijn ouders dat ik wel weer aan het werk kwam bij HRM, ook al moest de vuilniswagen helemaal aangepast worden voor een rolstoel bij wijze van. Dat is mij altijd bijgebleven. Niet iedereen leeft zo met je mee. Ik heb heel erg geknokt om zo snel mogelijk weer achter dat stuur te zitten en daarom ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!

HRM Nederland - Sander Boonstra

Andere medewerkers

HRM Nederland - Jan Alserda
Facilitair medewerker
Jan Alserda
Lees artikel

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
HRM Nederland
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen