Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

In dit artikel

Puinbak huren: Online, makkelijk en snel geleverd

Het uitvoeren van een renovatie, sloopwerk of een grote opruiming kan veel afval met zich meebrengen. Dat weten we bij HRM als geen ander. Het is belangrijk om het puinafval op een efficiënte en verantwoorde manier af te voeren omdat het snel een tijdrovend proces kan worden indien de afvoer en verwerking daarvan niet optimaal loopt. Een puinbak biedt hiervoor de perfecte oplossing! Met onze gebruiksvriendelijke service kun je eenvoudig de gewenste puinbakken bestellen die past bij de omvang van je klus. Met de puinbakken kun je gerust al je puin aan ons overlaten. Lees verder waar de nuance zit met bouw & sloopafval. Waar het voor jou in de puinbakken verdwijnt, begint het voor ons om bij te dragen aan de circulaire economie. Bestel nu en zorg voor een opgeruimde en veilige werkplek!

Is een Puinbak hetzelfde als een Bouw & Sloopafval Container?

Een veelvoorkomende vraag is of een puinbak hetzelfde is als een bouw- en sloopafval container. Hoewel ze vaak door elkaar worden gebruikt, zijn er subtiele verschillen. Een puinbak is specifiek bedoeld voor puin, zoals bakstenen, tegels en beton. Een bouw- en sloopafval container daarentegen is ontworpen voor een mix van afval, waaronder hout, metaal, plastic en soms ook puin. Alle soorten dus in variabele samenstellingen. Het is essentieel om het juiste type puincontainer te kiezen voor jouw specifieke behoeften. We focussen ons hier op de puinbakken van 3 t/m 15 kuub.

Eenvoudig een puinbak huren: online bestellen, morgen al geleverd

Bij HRM Containers kunt u eenvoudig en snel een puinbak huren, perfect afgestemd op je behoeften. Als dé specialist in containerverhuur, bieden wij een breed scala aan puinbakken voor diverse afvalstromen. Onze prijzen zijn transparant en concurrerend, en onze service is ongeëvenaard. Bij ons spreek je gewoon nog met mensen als je een vraag hebt. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, gecombineerd met het gemak van online snel containers bestellen. Wanneer je kiest voor een puinbak huren bij HRM Containers, kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Ontdek nu onze aanbiedingen en zorg voor een vlekkeloze afvalverwerking bij je volgende project en draag bij aan een circulaire economie.

Voor 16.00 besteld? Morgen geleverd! ✅

Afmetingen Puinbakken en leegmomenten

Er zijn verschillende maten puincontainers beschikbaar, maar de meest populaire zijn 3, 6 en 12 kuub. We hebben natuurlijk ook grotere puinbakken met meer capaciteit: 15 kuubs puinbakken. Het is nuttig om voor je project de snelheid waarmee bakken volraken af te wegen tegen de ruimte in de puinbakken. En zo te bekijken of het handig is meer ophaalmomenten te bespreken.

  • 3 kuub: Deze compacte maat is ideaal voor kleinere klussen of ruimtes met beperkte toegang.
  • 6 kuub: Een tussenmaat die geschikt is voor middelgrote projecten. Het biedt een goede balans tussen capaciteit en ruimtebeslag.
  • 12 kuub: Perfect voor omvangrijke projecten waarbij veel puin wordt verwacht.
  • 15 kuub: De grootste van de 4 puinbakken. Voor het afzetten van deze container is meer ruimte nodig, belangrijk om daar rekening mee te houden.

Puin kan bestaan uit:

• Betonpuin,
• Metselwerkpuin,
• Tegels,
• Klinkers,
• Dakpannen,
• Keramiek;
• Natuursteen,
• Siersteen en steenachtig materiaal;

Onder puin wordt niet verstaan:

• Zand,
• Poriso,
• Gibo,
• Bims,
• Gasbeton,
• Gips.
• Puin mag geen zand bevatten. Partijen met zand/grond in nader overleg.
• Gewapend beton mag voorts geen uitstekende bewapeningsdelen bevatten. Zogenaamd ‘klitten’
worden niet geaccepteerd
• Roethoudend puin (duidt op de aanwezigheid van PAK’s)

Kosten huren Puinbakken

De kosten van het huren van een puinbak variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de container, de huurperiode en eventuele extra diensten. Het is altijd een goed idee om prijzen te vergelijken en te kijken naar eventuele verborgen kosten voordat je een beslissing neemt.

Puinafval 3m3
Afmetingen
2,50 x 1,60 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Kleine verbouwing
Past op een parkeerplaats
€ 142,50
Nu bestellen
Meest gekozen
Puinafval 6m3
Afmetingen
3,40 x 1,85 x 1,00 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Middelgrote verbouwing
Past op een parkeerplaats
€ 157,51
Nu bestellen
Beste koop
Puinafval 12m3
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 0,95 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats
€ 265,00
Nu bestellen
Puinafval 15m3
Afmetingen
6,85 x 2,50 x 1,15 M
Prijzen zijn all-in, incl. BTW
Grote verbouwing
Past op een parkeerplaats
€ 340,00
Nu bestellen

Puinbak huren voor een dag

Bij HRM containers is alles in overleg mogelijk. Heb je maar één dag de puinbak(ken) nodig? Plan je breng & haalmoment, dan is het zo geregeld. Wij denken graag met je mee!

Wat gebeurt er met het puin dat je afvoert?

Wij verwerken zoveel mogelijk tot menggranulaat. Dit menggranulaat is van extreem hoge kwaliteit, wat vervolgens weer gebruikt kan worden als verharding of onderlaag voor wegen. Hier lees je daar meer over ons gecertificeerde menggranulaat.

Bestel hier je Puinbak bij de puinbakken specialist van Noord Nederland!

Klaar om ontzorgd te raken in je puinafvoer? Zorg ervoor dat je voorbereid bent en bestel vandaag nog een van onze vele puinbakken. Kies de juiste maat, plan de levering en begin met een gerust hart aan jouw project. Bestel nu!

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen