Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

In dit artikel

Dag van de Duurzaamheid | HRM Containers

Vier de Dag van de Duurzaamheid met HRM Containers: Samen naar een Circulaire Economie

Op 1 oktober vieren we de Dag van de Duurzaamheid. Dit is hét moment om stil te staan bij hoe we ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld. Duurzaamheid gaat verder dan alleen groene keuzes maken; het draait ook om het efficiënt gebruiken van grondstoffen en het minimaliseren van afval. Bij HRM Containers zetten we ons dagelijks in voor een schonere toekomst en willen we jou graag inspireren om mee te doen. Samen kunnen we de transitie naar een circulaire economie versnellen!

Wat is de Dag van de Duurzaamheid?

De Dag van de Duurzaamheid, elk jaar op 1 oktober, is een nationale dag waarop duurzaamheid in het middelpunt van de aandacht staat. Het doel van deze dag is om bewustzijn te creëren rond duurzame thema’s en mensen te motiveren om zelf actie te ondernemen. Van grote bedrijven tot individuen, iedereen wordt aangemoedigd om stil te staan bij hun impact op de aarde en te ontdekken hoe ze hun leefstijl, productieprocessen of bedrijfsvoering kunnen verduurzamen. De dag biedt volop inspiratie en initiatieven om concreet aan de slag te gaan met duurzaamheid.

Wat is een circulaire economie?

HRM - Wat is een circulaire economie?

In een circulaire economie draait het allemaal om het sluiten van kringlopen. Dit betekent dat we producten zo ontwerpen en gebruiken dat materialen continu kunnen worden hergebruikt, zonder dat er nieuwe grondstoffen nodig zijn. Denk aan het recyclen van papier, plastic, en glas, maar ook aan het verantwoord verwerken van bouwafval en organisch materiaal.

Bij HRM Containers ondersteunen we dit proces door bedrijven en particulieren te helpen met het duurzaam scheiden en verwerken van hun afval. Op deze manier zorgen we ervoor dat materialen kunnen worden hergebruikt en krijgen grondstoffen een tweede leven. Wil je meer weten over de circulaire economie en hoe jij kunt bijdragen? Lees er hier meer over.

Het belang van duurzaam afvalbeheer

Duurzaam afvalbeheer is een belangrijk onderdeel van de circulaire economie. Het begint bij bewust afval scheiden, zodat waardevolle grondstoffen niet verloren gaan. Denk hierbij aan papier, glas, plastic, maar ook aan bouw- en sloopafval. Door het scheiden van deze stromen kunnen we efficiënter recyclen en het gebruik van nieuwe grondstoffen verminderen.

Bij HRM Containers bieden we containers aan die perfect zijn voor het duurzaam scheiden van afval. Of het nu gaat om huishoudelijk afval, bouwafval of bedrijfsafval, wij hebben de juiste container voor jouw behoeften. Wil je een container huren om bij te dragen aan duurzaam afvalbeheer? Bekijk onze opties en vraag vandaag nog een offerte aan.

Duurzaam zijn als bedrijf

Als bedrijf heb je de mogelijkheid om een grote impact te maken door duurzaam te ondernemen. Dit gaat verder dan alleen het scheiden van afval: het gaat om bewust omgaan met energie, grondstoffen en transport. HRM Containers biedt een breed scala aan oplossingen voor bedrijven die hun afvalbeheer willen verduurzamen. Door het gebruik van rolcontainers kunnen bedrijven eenvoudig hun afvalstromen scheiden en regelmatig laten ophalen.

Wil jij als bedrijf de volgende stap zetten naar een duurzamere toekomst? Vraag nu een offerte aan voor onze rolcontainers en zorg ervoor dat jouw bedrijfsafval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar versterkt ook je imago als duurzaam bedrijf.

Neem zelf de leiding: begin jouw duurzame project in oktober!

De Dag van de Duurzaamheid is het ideale moment om niet alleen bewust te worden van duurzaamheid, maar ook om actie te ondernemen. Waarom pak je deze oktober niet de kans om een duurzaam project te starten? Of het nu gaat om het verminderen van plastic in je huishouden, het aanleggen van een composthoop, of het verduurzamen van je bedrijfsprocessen – elke stap telt! Denk goed na over de impact die jouw afval heeft op het milieu en zoek naar manieren om je afval te verminderen of beter te scheiden. Door bewuster om te gaan met afval, dragen we samen bij aan een schonere toekomst.

Vier de Dag van de Duurzaamheid met HRM Containers

Op de Dag van de Duurzaamheid, 1 oktober, kunnen we allemaal een bewuste keuze maken voor een schonere toekomst. Of je nu een particulier bent die zijn afval beter wil scheiden, of een bedrijf dat duurzamer wil opereren, HRM Containers is er om je te helpen. Huur een container, scheid je afval, en zet samen met ons de stap naar een circulaire economie.

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - KOMO HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail

Openingstijden HRM Nederland
maandag07:00–18:00
dinsdag07:00–18:00
woensdag07:00–18:00
donderdag07:00–18:00
vrijdag07:00–18:00
zaterdag08:00–14:00
zondagGesloten
Voor de milieustraat gelden afwijkende openingstijden
© 2024 HRM Nederland | Vormgeving en Realisatie Reclamebureau RAM
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen