Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

In dit artikel

Wereld Milieudag 2023 – #beatplasticpollution

Op 5 juni ”vieren” we Wereldmilieudag, een belangrijk moment waarop we ons bewust worden van de cruciale rol die het milieu speelt in ons dagelijks leven. Het is een gelegenheid om stil te staan bij de uitdagingen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd en om actie te ondernemen om deze te beschermen. Als toegewijde containerverhuurder zet HRM Containers zich volledig in om een positieve bijdrage te leveren aan een circulaire economie.

Dit jaar bestaat de wereldmilieudag (World Environmental Day) maar liefst 50 jaar. #beatplasticpollution!

Wist je dat dit georganiseerd wordt door Ivoorkust?

Wereldmilieudag met HRM

Wereldmilieudag: HRM Containers toont toewijding aan de circulaire economie

Bij HRM Containers begrijpen we dat duurzaamheid niet alleen een woord is, maar een levensstijl die door iedereen moet worden omarmd. We zijn vastberaden om een verschil te maken en onze activiteiten zo in te richten dat ze minimale impact hebben op het milieu. Als een belangrijk onderdeel van onze inzet hebben we ons gericht op het bevorderen van een circulaire economie, waarin grondstoffen en producten hergebruikt worden om verspilling te verminderen en waarde te behouden.

Om dit doel te bereiken, heeft HRM Containers een reeks maatregelen genomen om duurzaamheid in onze bedrijfsvoering te integreren. Ten eerste hebben we geïnvesteerd in hoogwaardige containers die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Door de levensduur van onze containers te verlengen, verminderen we de behoefte aan nieuwe productie en daarmee de milieubelasting die daarmee gepaard gaat.

Naast onze focus op recycling, hebben we ook geïnvesteerd in innovatieve technologieën om de energie-efficiëntie van onze bedrijfsvoering te verbeteren. Van het optimaliseren van onze logistieke processen tot het gebruiken van energiezuinige apparatuur, we streven ernaar om onze ecologische voetafdruk voortdurend te verkleinen.

Recyclen van materialen tegen verspilling

Daarnaast moedigen we actief het hergebruik en de recycling van materialen aan. HRM Containers streeft ernaar om zoveel mogelijk materialen te recyclen die niet meer bruikbaar zijn voor onze klanten. We werken samen met gerenommeerde partners in de recyclingindustrie om ervoor te zorgen dat deze materialen op de meest efficiënte en milieuvriendelijke manier worden verwerkt tot bijvoorbeeld nieuwe energiebronnen of her te gebruiken materialen.

Vergaande samenwerking met klanten – kennis over afval is key

Bovendien stimuleert HRM Containers bewustwording en educatie over duurzaamheid. We werken nauw samen met onze klanten, medewerkers en andere belanghebbenden om hen te informeren over het belang van recycling en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze planeet. We organiseren workshops en delen informatiemateriaal om een bredere beweging te inspireren die gericht is op duurzaamheid.

Wereld milieudag is een herinnering aan de verantwoordelijkheid die we hebben om onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties. HRM Containers staat vastberaden in de frontlinie van deze strijd en zet zich in voor een circulaire economie. We zijn trots op onze inspanningen voor een betere wereld.

Wat doe jij op wereld milieudag voor een betere wereld en om de strijd aan te gaan tegen zwerfafval?

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
HRM Nederland
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen