Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Landelijke Opschoondag 2024 – Samen voor een schone toekomst

Op zaterdag 23 maart 2024 is het weer zover: de Landelijke Opschoondag. Een dag waarop gemeenschappen in heel Nederland de handen ineenslaan om gezamenlijk de strijd aan te gaan tegen zwerfafval en vervuiling. Deze jaarlijkse traditie, georganiseerd door NederlandSchoon, roept burgers, bedrijven en verenigingen op om deel te nemen aan een grootschalige schoonmaakoperatie. Het doel is duidelijk: onze leefomgeving ontdoen van afval en tegelijkertijd bewustwording creëren over het belang van een schone samenleving.

Doe jij mee?

Landelijk schoon 2024 - blije beladers

Bij de aanpak van zwerfafval en het streven naar een schone leefomgeving speelt de keuze voor de juiste afvalcontainers een essentiële rol. Hierin neemt HRM, als voorloper op het gebied van duurzaamheid, een voortrekkersrol in. HRM gaat verder dan alleen het opvangen van afval; wij dragen actief bij aan het verminderen van milieu-impact door het schoon verwerken van het afval. Zo dragen we bij aan een circulaire economie.

Hoe kun jij bijdragen aan de Landelijke Opschoondag?

Deelname aan de Landelijke Opschoondag is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Of je nu individueel wilt deelnemen, met je gezin, vrienden, buren of collega’s, er zijn talloze mogelijkheden om bij te dragen. Gemeenten en buurten organiseren vaak gezamenlijke opruimacties, waarbij deelnemers worden voorzien van opruimmaterialen zoals grijpers, vuilniszakken en handschoenen. Bedrijven kunnen ook hun steentje bijdragen door bijvoorbeeld bedrijfsterreinen en omgeving op te schonen.

Ga hier naar toe om je aan te melden voor het Westerkwartier.

De kracht van collectieve actie

De Landelijke Opschoondag benadrukt de kracht van collectieve actie. Samen kunnen we aanzienlijke veranderingen teweegbrengen en een positieve invloed hebben op onze leefomgeving. Het gaat niet alleen om het opruimen van afval, maar ook om het creëren van bewustwording en het aanmoedigen van duurzaam gedrag op de lange termijn. Door gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen, dragen we bij aan een schonere, gezondere toekomst voor onszelf en de generaties die na ons komen.

Maak jij het verschil op 23 maart 2024 tijdens de opschoondag?

Noteer zaterdag 23 maart 2024 in je agenda en sluit je aan bij de Landelijke Opschoondag. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze directe omgeving en tegelijkertijd een signaal afgeven dat we om onze planeet geven. Laten we samen streven naar een Nederland waarin schoonheid de norm is en waar we trots kunnen zijn op de plek waar we wonen. Maak het verschil, stap naar buiten en draag bij aan een schone toekomst tijdens de Landelijke Opschoondag 2024.

HRM Nederland - Landelijke Opschoondag 2024 – Samen voor een schone toekomst

Gerelateerd nieuws

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail