Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Leeuwarden

Container huren in Leeuwarden

Een container huren in Leeuwarden? Bij HRM containers hebben we voor elk afval vraagstuk in Leeuwarden een oplossing! Bij ons familiebedrijf HRM kun je als particulier of bedrijf terecht voor containers in alle verschillende formaten, van 3m³ tot 40m³. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten van Leeuwarden.

Bestel je de gekozen container voor 16.00 uur? Dan wordt deze container de volgende dag al geleverd. Liever een geplande datum? Je kiest een aangewezen datum en dagdeel wat jou uitkomt. Wij zorgen dat de gekozen container precies zo geleverd wordt als jij wilt. Zo makkelijk is het. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat je er geen omkijken naar hebt. Dat betekent dat we na het huren van de container er ook voor zorgen dat hij wordt opgehaald én op een duurzame manier je afval wordt verwerkt. Zo heb je een stressfactor minder, en kun je je focussen op andere belangrijke zaken en denk je ook nog om het milieu. 

Containerverhuur voor particulieren en bedrijven in Leeuwarden

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Leeuwarden. Ben je bijvoorbeeld je woonkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heb je een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers je graag van dienst.

Containers voor Afvalverwerking in Leeuwarden

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Door je container te huren bij HRM wordt je afval op een duurzame manier gescheiden en verwerkt, daardoor draag je bij aan een circulaire economie! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking

Containerverhuur Leeuwarden

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat je nodig hebt voor je afval. 

Open container huren Leeuwarden

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Leeuwarden.

Gesloten container huren Leeuwarden

Als je een container nodig hebt voor in de stad Leeuwarden, wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet je zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is je puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Leeuwarden.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval Leeuwarden

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft jouw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Leeuwarden? Bij HRM kun je deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor je op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Leeuwarden.

Container huren in Drenthe of Groningen

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Drenthe en Groningen. Klik hier voor meer info over containers huren in een andere regio: Container huren Friesland, Container huren Drenthe, Container huren Groningen.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten voor Leeuwarden

Naast het verhuren van containers in Groningen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan: 

  1.  Milieustraat
  2.  Inzameling
  3.  Hoeksma transport
  4. Afvalverwerking

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
HRM Nederland
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail