• voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • ook bezorging op zaterdag

Container huren Leeuwarden

Container huren in Leeuwarden

Een container huren in Leeuwarden? Bij HRM containers hebben we voor elk afval vraagstuk in Leeuwarden een oplossing! Bij ons familiebedrijf HRM kunt u als particulier of bedrijf terecht voor containers in alle verschillende formaten, van 3m³ tot 40m³. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten van Leeuwarden.

Bestelt uw de gekozen container voor 16.00 uur? Dan wordt deze container de volgende dag al geleverd.  Liever een geplande datum? U kiest een aangewezen datum en dagdeel wat u uitkomt. Wij zorgen dat de gekozen container precies zo geleverd wordt als u wilt. Zo makkelijk is het. HRM containers biedt een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat u er geen omkijken naar heeft. Dat betekent dat we na het huren van de container er ook voor zorgen dat hij wordt opgehaald én op een duurzame manier uw afval wordt verwerkt. Zo heeft u een stressfactor minder, en kunt u zich  focussen op andere belangrijkere zaken en denkt u om het milieu. 

Containerverhuur voor particulieren en bedrijven in Leeuwarden

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Leeuwarden. Bent u bijvoorbeeld uw woonkamer aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heeft u een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers u graag van dienst.

Containers voor Afvalverwerking in Leeuwarden

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Door uw container te huren bij HRM wordt uw afval op een duurzame manier gescheiden en verwerkt, daardoor draagt u bij aan een circulaire economie! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking

Containerverhuur Leeuwarden

HRM beschikt over drie soorten containers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat u nodig heeft voor uw afval. 

Open container huren Leeuwarden

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Leeuwarden.

Gesloten container huren Leeuwarden

Als u een container nodig heeft voor in de stad Leeuwarden wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet u zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is uw puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Leeuwarden.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval Leeuwarden

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft uw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Leeuwarden? Bij HRM kunt u deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor u op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Leeuwarden.

Container huren in Drenthe of Groningen

Container huren in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Drenthe en Groningen. Klik hier voor meer info over containers huren in een andere regio: Container huren Friesland, Container huren Drenthe, Container huren Groningen.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten voor Leeuwarden

Naast het verhuren van containers in Groningen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan: 

  1.  Milieustraat
  2.  Inzameling
  3.  Hoeksma transport
  4. Afvalverwerking
HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO 3 HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
© 2020-2022 Reclamebureau RAM