Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Heerenveen

Container huren in Heerenveen

Een container huren in Heerenveen? HRM containers is een familiebedrijf gevestigd in Grootegast met een groot aanbod in afvalcontainers. Met HRM containers kom je eenvoudig en snel van je afval af! Als je bestelt voor 16.00 uur staat de container de volgende dag op de door jouw gewenste locatie. Het maakt niet of of je je keuken aan het verbouwen bent óf een bouwbedrijf hebt, ons aanbod biedt geschikte containers voor iedereen om te huren in Heerenveen. 

Je kunt bij ons terecht voor containers in verschillende maten, van 3m³ tot 40. Met onze zogenaamd ‘3-kuub-bakken’ zetten we zelfs containers af in de smalste straten van Heerenveen. Het is mogelijk om de container te plaatsen op een aangewezen datum en dagdeel naar jouw keuze of de eerstvolgende dag. Na verloop van het huren van de container halen we hem ook weer voor je op én wordt het afval door ons meteen verwerkt en gerecycled. Weer een stressfactor minder en kun je je bezighouden met belangrijkere zaken. HRM containers biedt daarom een totale dienstverlening, van levering tot de afvalverwerking, zodat je er geen omkijken naar hebt. 

Containerverhuur voor particulieren en bedrijven in Heerenveen

HRM verhuurt zijn containers voor zowel particulieren als bedrijven in Heerenveen. Ben je bijvoorbeeld je keuken aan het verbouwen, is het eindelijk tijd voor die prachtige uitbouw of heb je een bouwbedrijf met bouwafval op grotere schaal? In alle gevallen zijn wij bij HRM containers jou graag van dienst.

Containers voor afvalverwerking huren in Heerenveen

HRM biedt containers aan voor de volgende afvalstromen:

Door je container te huren bij HRM wordt je afval op een duurzame manier gescheiden en verwerkt, daardoor draag je bij aan een circulaire economie! Lees meer over deze afvalstromen en hoe HRM duurzaam afval verwerkt op onze pagina afvalverwerking

Containerverhuur Heerenveen

HRM beschikt over drie soorten afvalcontainers namelijk open containers, gesloten containers en rolcontainers. Kies vervolgens gemakkelijk een afvalsoort en het volume dat je nodig hebt voor je afval. 

Open containers huren Heerenveen

Een open container is de meest gebruikelijke container. De open container is beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze open containers in Heerenveen.

Gesloten containers huren Heerenveen

Als je een container nodig hebt voor in de plaats Heerenveen, wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet je zeker dat er geen ander afval wordt ingegooid door omstanders en is je puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Heerenveen.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval Heerenveen

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft jouw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in Heerenveen? Bij HRM kun je deze bestellen en wij halen herhaaldelijk het afval ook weer voor je op. De rolcontainers zijn beschikbaar in twee maten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze rolcontainers in Heerenveen.

Container huren in Friesland, Drenthe of Groningen

Container huren in een andere plaats dan Heerenveen of een container nodig in een andere provincie? Geen probleem, HRM containers levert ook in de regio Friesland, Drenthe en Groningen. Wij ontzorgen door heel Noord-Nederland in de afvalverwerking & containerverhuur.

Overige diensten Hoeksema’s Regionale Milieudiensten 

Naast het verhuren van containers in Groningen, Friesland en Drenthe biedt HRM ook andere diensten aan.

 

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
Contact
Tweemat 7
9861 TB Grootegast
IBAN: NL30RABO0385705271
Bel ons op 0594 - 516839
Stuur ons een mail