• voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • ook bezorging op zaterdag

Personeel gezocht – Gemotiveerde beladers

Voor onze groeiende organisatie met een enthousiast team zijn wij op zoek naar

Gemotiveerde beladers

HRM beheert de Milieustraat en zamelt de regionale huis-aan-huis inzameling in voor de Gemeente Westerkwartier. Inwoners van de gemeente kunnen elke week het huisvuil langs de kant van de weg zetten. Door middel van onze unieke inzamelauto kunnen we negen deelstromen in een keer meenemen. Deze deelstromen bestaan onder andere uit plastic, papier, metaal, flessen, kleding etc.

Bij HRM kun je een container huren voor diverse afvalstromen, ook kun je afval brengen bij ons afval brengstation in Grootegast. Diverse afvalstromen worden verwerkt met een eigen sorteerband en vervolgens getransporteerd naar de eindverwerkers. Dit alles met circa 30 vrachtwagens en een volwaardig machinepark.

Wie zoeken we

Wij zijn op zoek naar een belader voor de regionale huis-aan-huis inzameling. Samen met een chauffeur en twee andere collega’s haal jij het huis-aan-huis vuil op in de gemeente Westerkwartier en ben je verantwoordelijk voor de acceptatie van de aangeboden deelstromen. Je werkt nauw samen met je collega’s en draagt bij aan een unieke inzameling van de huis-aan-huis inzameling. Wij bieden je een leuke baan voor 32-40 uur per week die iedere dag weer anders is.

Functie-eisen

• Je hebt een flexibele instelling en je bent gemotiveerd;
• Je bent minimaal 16 jaar;
• Je bent per direct of op zeer korte termijn beschikbaar.

Ben je in goede fysieke gesteldheid? Weet jij van aanpakken en werk jij graag in de buitenlucht? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Is deze baan iets voor jou?

Mail dan je motivatie naar personeel@hrmcontainers.nl of bel ons 0594-516839.

HRM Nederland - Personeel gezocht – Gemotiveerde beladers

Gerelateerd nieuws

HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO 3 HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
© 2020-2022 Reclamebureau RAM