Hoeksema's Regionale Milieudiensten
  • voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Mandy Koot

Belader

Ik was op zoek naar een actieve baan in de buitenlucht. Een kennis attendeerde mij op deze functie bij HRM.
Mijn functie is belader bij de huis- aan- huis inzameling en belader bij de rolcontainer route. Ook werk ik af en toe bij de Milieustraat. Vuilnisman/vrouw is een ondergewaardeerd beroep, maar steeds meer mensen gaan de waarde hiervan inzien. Daar ben ik blij om! Ik houd van het buiten werken, actief bezig zijn en er is alle ruimte om plezier te maken tijdens het werk. Het is een baan die onmisbaar is in deze maatschappij en ik zou het iedereen aanbevelen.

Vertel eens een leuke ervaring tijdens jouw werk in de afgelopen jaren

Inwoners die een ijsje of wat anders lekkers geven als waardering voor het zware werk wat wij doen. Zo’n stukje waardering is altijd leuk!

Wat maakt hrm uniek volgens jou?

De verschillende type mensen die er werken. Bij HRM is er voor iedereen een juiste werkplek.

Is er nog een andere functie binnen HRM die je eventueel zou willen gaan doen?

Belader is een zware baan. Mocht dit ooit niet meer lukken dan wil ik wel bij de Milieustraat werken. Leuk, dat contact met mensen!

HRM Nederland - Mandy Koot

Andere medewerkers

HRM Nederland - Sander Boonstra
Chauffeur rolcontainers
Sander Boonstra
Lees artikel

Samen sterk in afvalwerk

HRM Nederland - Normec HRM Nederland - Dekra NTA 8080 HRM Nederland - ISO 9001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 14001 TÜV Nederland HRM Nederland - ISO 45001 TÜV Nederland HRM Nederland - NIWO HRM Nederland - OPK HRM Nederland - PSO HRM Nederland - VCA HRM Nederland - Weeelabex HRM Nederland - Nedvang HRM Nederland - Erkend Leerbedrijf
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen